Tarih: 14.04.2009 21:28

Duman; eroincilere duman attırıyor...

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Duman; eroincilere duman attırıyor...

duman duman attırıyor 2

Türkiye'den Bulgaristan'a çıkış yapmak üzere; 11.04.2009 günü Kapıkule Yolcu Salonu Gümrük Sahasına gelen, Bulgaristan uyruklu S.S. (22) isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı binek oto hakkında Edirne Kaçakçılık istihbarat Ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü personelince risk kriterleri çerçevesinde yapılan aramada Narkotik Dedektör Köpeği Duman'm yapılan arama esnasında aracın bagaj bölümüne ve arka tampon bölümüne aşırı tepki vermesi üzerine arka tampon yerinden sökülmüştür.

Arka tamponun arkasında 26cmxl3cm ebatlarında kenarları demir macunu kapatılmış bir kapak olduğu, kapak yerinden çıkartıldığında aracın bagaj bölümüne ikinci bir taban yapılarak zula bölme oluşturulduğu ve bu bölmenin tampon arkasında kalan kapak bölümünde 93 adet siyah ve yeşil poşetler içerisinde dökme halde piyasa değeri 1.9 MİLYON TL olan 47 kilo 645 gram EROİN uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.

Araç sürücüsü S.S. ile İstanbul ilinde yapılan operasyon sonucunda yakalanan T.C. uyruklu C.D. (22) isimli şahıslar gözaltına alınarak 13.04.2009 tarihinde uyuşturucu madde kaçakçılığı suçundan Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişlerdir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —