Tarih: 06.05.2016 18:36

DUVAN PRESTİGE HOTEL MİSAFİRLERİNE KAPILARINI AÇTI…

Facebook Twitter Linked-in

DUVAN PRESTİGE HOTEL MİSAFİRLERİNE KAPILARINI AÇTI…

Hizmet anlayışı, iş kalitesi ve modern tasarımı ile Edirne turizmine yeni bir soluk getirmesi beklenen Duvan Prestige Hoteli, Edirne yerel ve ulusal basın temsilcilerine kapılarını açtı… Edirneli iş adamı Cavit Duvan’ın öz sermayesi ile iş hayatına kapılarını açan Duvan Prestige Hotelinin iç ve dış tasarımını, Mimar kızı Gamze Duvan yapmış. Ülkemizi birçok ulusal ve uluslar arası yüzme şampiyonalarında temsil eden Rekortmen Milli Yüzücümüz Güven Duvan’ın yöneticiliğini yaptığı, Duvan Prestige Hoteli 80 kişiye sağladığı istihdam ile Edirnelilere örnek tam bir aile şirketi…

“Bende Edirneli bir işadamı olarak Elimi taşın altına koydum, ailemin gücünü arkama alarak kendi imkânlarımla, hayalini kurduğum, hedeflediğim, Edirne’mize değer katacak bu yatırımı yapmaya karar verdim.” Diyen Cavit Duvan; basın mensupları ile bir araya geldiği kahvaltılı basın toplantısında; geçen hafta yapılan açılış töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Edirnelilere teşekkür etti. Duvan; “açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan sayın il protokol üyelerimize, şehir içi ve şehir dışından katılım sağlayan değerli işadamlarımıza, kamu temsilcilerimize, arkadaş ve dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

İş hayatına marangoz çıraklığı ile başladığını söyleyen Cavit Duvan; “35 metre kare bir dükkânla başlayan ticaret hayatımı bu günlere, eşim ve çocuklarımın her zaman bana verdiği destekle geldim. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka başarılı bir eş vardır.”dedi.

 “Ben bu projeyi aklıma koyduğumda, Edirne’deki hotelcilik anlamında eksiklikten sitem ediliyordu…” diyen Cavit Duvan, “Eşim Mefaret Duvan,  Mimar kızım Gamze Duvan ve İşletme mezunu oğlum Güven Duvan’ın şirketimize katılmaları ile yeni projeler ortaya koyduk… Bulgaristan’da bulunan şirketimize ivme kazandırdık ve 11 yıllık bekleme sonrası ailemizin eseri olan Duvan Prestige Hoteli hizmete açtık. Hedef büyüteceğiz. Bundan sonraki öncelikli hedefimiz; Üretim tesislerimizin bulunduğu alanı da bacasız fabrikaya yani turizme kazandırmayı hedefliyoruz… Umuyoruz ki hep birlikte Edirne’miz daha iyi yerlere taşıyacağız. Bundan sonra bu yatırıma sahip çıkmak çok değerli sivil toplum kuruluşlarına, kamu kurumlarına ve her şeyin en iyisine layık halkımıza kalmıştır. ”dedi.

Duvan Prestige Hotel güler yüzlü ve profesyonel yönetimi ve 80 personeliyle, misafirlerine tamamında 5 yıldızlı konfor sunmayı taahhüt ettiği; 4 Deluxe, 17 Triple, 10 Double ve 4 Single olmak üzere 35 odası, muhteşem Edirne manzaralı kahvaltı salonu, restaurantı ve misafirlerinin keyifle dinlenip kahvelerini içebileceği Beyaz Kahvesiyle hizmet verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —