Tarih: 15.11.2021 12:21

EDİRNESPOR HAKEM KURBANI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Edirnespor, bu  hafta Ağrı 1970 Spor’un konuğu oldu.
Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Edirnespor, bu hafta hakem kurbanı oldu. Maç 1 -1 devam ederken, 88. Dakikada Atakan Serin’in Ağrı ceza alanı içinde düşürülmesine rağmen karşılaşmanın hakemi   Gürkan Tanoğlu, devam kararı verdi. Karşılaşmaya hakemlerin kararı damga vurdu
ÜNER, YAZIK SİZİ HAKEM YAPANLARA
Maç sonu sosyal medya hesabından açıklama yapan Edirnespor’un Başkanı Savaş Üner,” Maç 1 – 1 devam ederken son dakikada verilmeyen penaltı ve ardından atakta gol yiyoruz. Son hakemlere ses etmeyin derler.
75. dakikaya kadar 1-0 önde girdiğimiz maçta deplasmandan maalesef  Ağrı 1970’e 2 -1 mağlup olduk” dedi.
KARARLAR TARTIŞILDI
Edirnespor, karşılaşmanın ilk yarısını 39. Dakikada Önder Akdağ’ın golü ile 1-0 öne kapadı. Karşılaşmanın büyük bölümünü üstün götüren Edirnespor, 75. Dakikada Burçak Özkanca’nın golüne engel olamayınca karşılaşmada 1 -1 eşitlik sağlandı. Maçın kırılma anlarından biride 88.dakikada yaşandı. Ağrı 1970 Spor’un ceza alanı içine giren Atakan Serin, rakip oyuncu ile ikili mücadele sırasında rakip oyuncu tarafından düşürüldü. Maçın hakemi Gürkan Tanoğlu, devam kararı verdi.
Maç başından beri taraflı tutumuna  devam eden Tanoğlu, bu tutumuna son saniyeye kadar devam etti. Bu pozisyondan sonra düşüş yaşayan Edirnespor, 90+1’de Taner Çekiç’in golüne engel olamadı.  Karşılaşmanın sonlarına doğru Edirnespor’dan Gökay Eser,  Engin Berk Nebioğlu ve Ağrı 1970 Spor’dan ise, Mücahit Karagöz kırmızı kart gördü. Maç Ağrı 1970 Spor’un 2 -1 galibiyetiyle sonuçlandı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —