Tarih: 15.12.2021 15:39

EDİRNESPOR'A CRİPTOSWAPS DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Edirnespor, Türkiye'nin ilk yerli Blockhain ağı ile üretilen token sistemi Criptoswaps ile sponsorluk anlaşması imzaladılar.
Kulübe ciddi miktarda maddi gelir sağlayacak olan sponsorlukla ilgili resmi imzalar yapılan toplantı ile basına açıklandı. Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Edirnespor Fan Tokens isimli kripto para,Edirnespor’a  önemli ölçüde katkı sağlayacak.Ayrıca bundan Edirnespor’un ikinci yarıdaki ismi ‘Criptoswaps Edirnespor’ olacak.
Fan Token sistemi ile sende kulübüne destek ol' sloganı ile piyasaya sunulacak ile ilgili sponsorluk anlaşması törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Başkanı Savaş Üner,Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Hamza Cıbır ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
ÜNER,’KULÜBÜMÜZE BÜYÜK DESTEK SAĞLADIK’
Edirnespor Baskani Üner, takim için önemli bir sponsorluk anlasmasina imza atildigini söyledi.

Kripto para alim satım platformlarının pek çok futbol kulübüne sponsor olduğunu belirten Üner, 'Bundan sonra CriptoSwaps Edirnespor olarak sahaya çıkacağız. Bununla birlikte formamızın sırt bölgesinde de CriptoSwaps yazacak. Edirne'mize ve kulübümüze hayırlısı olmasını diliyorum' diye ifade etti.
CIBIR,’EDİRNESPOR’A DESTEK OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ’
Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Hamza Cıbır, '22 milyon adet token çıkartacağız. Edirne’nin plaka kodu 22 olduğu için 22 milyon adet token çıkarma kararı aldık. Pazartesi günü itibariyle sadece Türkiye değil tüm dünyada Edirne tokeni Kripto Swaps borsamızdan satmaya başlayacağız. Borsamız Türkiye’de dışında yurt dışında 50 binden fazla yatırımcısı olan bir borsa. Edirne sevdalıları ve Edirnespor taraftarları aldığımız her token kulübümüze destektir.  Bu sayede kulübe önümüzdeki yıllarda her ay düzenli bir para saplamayi hedefliyoruz. Kripto para sektörü 11 yıldır dünyanın gündeminde. Son 2 yıldan beri de birçok kulüp kendi tokenini çıkartıyor. Buradaki amaç kulübe ekonomik olarak katkı sağlamak, kulüple taraftarı iç içe getirmektir'dedi. 
Belediye Baskani Gürkan,”Spor kulüplerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında sponsorluk anlaşmaların önemlidir. Criptoswaps’a desteğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —