Tarih: 23.01.2022 22:34

CRIPTOSWAPS EDİRNESPOR COŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Bu sezon istediği bir kadro yapısı ile mücadele edemeyen ve transferleri bir türlü kadroya dahil edemeyen Ceyhanspor, bu hafta sahaya genç kadro ile sahaya çıktı. Play – Off hedefiyle ligde mücadele eden Edirnespor, rakibini gole boğdu.
Karşılaşmaya hızlı bir giriş yapan Edirnespor, 6 dakikada Emrah Bedir’in golü ile 1-0 öne geçti. Bedir’in takımdaki ilk golü oldu. Karşılaşmada ataklarını sıklaştırmaya devam eden Edirnespor, yakaladığı fırsatları 34.dakikaya kadar tepti. 34’üncü dakikada bir kez daha sahneye çıkan Emrah Bedir’in skoru ile Edirnespor, 2 -0 öne geçti. İlk yarı 2 -0 sona erdi.
EDİRNESPOR İKİNCİ YARIDA COŞTU
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı bir giriş yapan Edirnespor, forvet oyuncusu Emrah, skoru 3-0 yaparak hat trick yaptı.  71’inci dakikaya kadar karşılaşma orta alan şeklinde geçti. Oyuna sonradan giren Çağlar Özel, skoru 4 -0 yaptı. 88.dakikada Güney Gençel 5 -0 ve  maçın son golünü Atakan Serin’den geldi. Serin’in attığı gol ile karşılaşma 6 -0 sona erdi.
Criptoswaps Edirnespor :Evren Üstündağ, Kaan Dorak, İsmail Karakaş, Semih Ceylan, Fırat Sezer, Önder Akdağ, Gencay Ertan, Sertaç Gökaltın, Gökay Eser, Barış Dilioğlu, Emrah Bedir,
Yedekler: Ahmet Güney, Atakan Serin, Güney Gençel, Erkan Şentürk, Çağlar Özel, Engin Berk Nebioğlu, Alim Menteşe,
Ceyhanspor:  Nusret, Mehmet, Mustafa, Mert, Metehan, Muhammed, Metin, Yunus, Zafer
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —