Tarih: 14.04.2016 13:29

EDİRNE BELEDİYESİ EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE BELEDİYESİ EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

 Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlık Birimi 2016 yılında da eğitimlere devam ediyor. Gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak, madde ve madde bağımlılığı hakkında farkındalık yaratmak amacıyla Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla çalışmalarına devam eden Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi, İl Müftülüğüne bağlı Melek Hanım, Menzilahir, Yıldırım ve Hacı Sarraf Kuran Kurslarına giderek, buradaki öğrencilere eğitim verdi.

Ayrıca, Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlık Birimi, İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında Mithatpaşa ve Ferah Ortaokulu ile Emel Özgür Subaşıay Lisesi ve Serhat İMKB Teknik Meslek Lisesi’ne giderek, burada eğitim gören gençleri erken yaşta evliliğin getirdiği sorunlar hakkında bilgilendirdi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki kadınlara yönelik etkinlikler yapan Aile Danışmanlık Birimi, cezaevinde kalan kadınların da bu anlamlı günü kutlamalarını sağladı.

Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlülere Madde Bağımlılığı ve Madde Bağımlığı Mücadele konusunda eğitim veren Aile Danışmanlık Birimi, Edirne’de yayın yapan radyolarda vatandaşları her ay çeşitli konularda bilgilendirmeye devam ediyor.

Öğrencilere sınav öncesi ve sınav sorasın

da eğitim danışmanlığı görevini de üstlenen birim, vatandaşlara yönelik psikolojik danışmanlık hizmetine de devam ediyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —