Tarih: 27.02.2015 13:23

EDİRNE BELEDİYESİ, EŞCİNSEL ÇALIŞMA GRUBUNUN NERESİNDE?

Facebook Twitter Linked-in

 

 

EDİRNE BELEDİYESİ, EŞCİNSEL ÇALIŞMA GRUBUNUN NERESİNDE?

Edirne’de son aylarda kamuoyuna çok yansımayan ama belli siyasi grupların ve STK ların davet edildiği eşcinsel toplantıları yapılıyor.! Edirne EŞCİNSEL ÇALIŞMA GRUBU, nun Edirne Belediyesi üst düzey yöneticileriyle çeşitli görüşmeler yaparak eşcinsel örgütlenmelerine destek arayışları sürdürdüğü artık bilinen bir gerçektir.( Bkz.Linkler)

Öte yandan, CHP li Beşiktaş Belediye Başkanı Danışmanı Sedef Çakmak ve Şişli Belediye Başkanı Danışmanı Boysan Yakar’ın, açık kimlikli eşcinsel olarak bu konuma gelen ilk isimler olduğu göz önüne alınıldığında… Edirne Eşcinsel Çalışma Grubunun Edirne Belediye Başkanlığından ne gibi talepleri olduğu ve belediyemizin bu talepler karşısında alacağı tavrın ne olacağı konusu bu gün için henüz muallakta!?

Kıssadan hisse: Bu sürecin sonunda Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yeni danışmanı eşcinsel kimlikli bir Edirneli Eşcinsel aktivist mi olacak?

http://www.gelecekgazetesi.org/edirnede-heteroseksuelizm-karsiti-panel-karari/

EŞCİNSEL TOPLANTILARININ ÜNİSİTE ÖĞRENCİ YURDUNDA YAPILMASI NE KADAR DOĞRUDUR?

Edirne Eşcinsel Çalışma Grubu, 27 Aralık Cumartesi günü eşcinsellere ilişkin “Sıkça Sorulan Sorular” atölyesini, Edirne ÜNİSİTE “üniversiteli yaşam merkezi”nde düzenledi. Üniversite öğrencilerinin kaldığı özel yurtta eşcinsel derneklerinin toplantı yapması ne kadar doğrudur? ÜNİSİTE’de kalan öğrencilerin ailelerinin bu toplantıdan haberleri var mıdır?

http://kaosgl.org/sayfa.php?id=18370

Kıssadan hisse: Varın bu hisseyi de siz çıkartın...

EDİRNE KÜRT HAREKETİNE BUNDAN BÖYLE EŞCİNSELLER Mİ YÖN VERECEK?

Eşcinsel aktivisti Hasan Atik Edirne HDP İl yönetimine; Müzeyyen Araç ise merkez ilçe eş başkanlığına seçildi.

 Kıssadan hisse: HDP Edirne Teşkilatında Eş Başkan Edirne Eşcinsel Çalışma Grubu üyesi; HDP Edirne Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Edirne Eşcinsel Çalışma Grubu üyesi…Eeee Edirne Kürt Hareketine, artık eşcinseller mi yön verecek desek yalan mı olur!?

http://kaosgl.org/sayfa.php?id=18780

DİSK İN SENDİKACILIKTA GELDİĞİ SON NOKTA; EŞCİNSEL HAKLARI…

Edirne Eşcinsel çocukları olan ailelerin hikâyelerini anlatan “Benim Çocuğum” filmi Edirne’de seyirciyle buluştu. Edirne Eşcinsel Çalışma Grubu ve Tıp Öğrencileri Kolu’nun (TÖK) ev sahipliğinde yapılan etkinliğe ilgi büyüktü.

 DİSK toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar salona sığmakta zorlandı.

Kıssadan hisse: DİSK sendikası çağdaşlaştırdığı işçi haklarından sonra(!) artık eşcinsel haklarına mı el atıyor? Bu durumda, DİSK Sendikacılığın geldiği son noktayı nasıl tarif etmeliyiz?

http://kaosgl.org/sayfa.php?id=18811




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —