Tarih: 26.11.2022 21:25

EDİRNE'DE BULUŞTULAR

Facebook Twitter Linked-in

HABER MERKEZİ 
Uluslararası Lions Dernekleri Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu 2’nci Danışma Kurulu Toplantısı hafta sonu kentte bulunan bir otelde yapılan toplantıda 118 Konfederasyon Başkanı Tuba Tengiz Yılmaz, Edirne Kırkpınar Lions Kulübü Başkanı Müjgan Tatlı, genel yönetmenler, konsey üyeleri ve kulüp üyeleri bir araya geldi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve İsmet İnönü’nün torunu Gülsün Bilgehan’ın da konuk olarak katıldığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Toplantıda; 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren yapılan çalışmalar ve gelecek aylarda yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.
Toplantıda bir konuşma yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek; “Sizleri Edirne’de görmek bizim için büyük bir mutluluk, büyük bir kıvanç. Neler yaparsınız bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum; Edirne sizin. Her türlü işbirliğine ‘amasız, fakatsız, ön koşulsuz’ hazırız. Çok samimi olarak söylüyorum; sizin gibi Cumhuriyetin değerlerini benimsemiş ve Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden ayrılmayan yurttaşlarımızla beraber yürümekten mutluluk duyarız, kıvanç duyarız, onur duyarız” dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —