Tarih: 04.09.2014 16:15

EDİRNE GK LİGE HAZIR DEĞİL!

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE GK LİGE HAZIR DEĞİL!

Hamza Yasa; Haber Yorum

Haber fotoları. Levent Takan

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilimizi temsil eden Edirnespor GK, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maç’ında kendi evinde Beyköy Belediyespor’la 25 Kasım Stad’ında oynadığı maçta 46. Ve 70. Dakikalarda yediği gollerle 2-0 mağlup olarak elendi. Bu yıl yeni yönetim, yeni idari kadro ve yepyeni bir takım oluşturarak yola çıkan Edirnespor GK, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maç’ında taraftarların beklentilerine cevap veremeyerek henüz hazır olmadıklarını gösterdi.

25 Kasım Stadının kapalı tribünlerini dolduran Edirnespor GK taraftarlarının kesintisiz tezahüratlarına rağmen saha avantajını kullanamayan (gecen yıla göre tamamı yenilenen) oyuncuların hazırlıksız olduğu gözlendi. Hal böyle olunca maç boyunca birçok hata yapan Edirnespor GK oyuncuları yedikleri iki gol’ü de kademe ve yer paylaşımı hatalarından yediler.

İlk yarısı takımların karşılıklı kontrollü oyunlarıyla gecen maçın ikinci yarısına hızlı başlayan konuk takım, soldan kanada indirdikleri tola kaleye kadar gelse de netice alamadı. Baskısını hiç kesmeden sürdüren Beyköy Belediyespor bu sefer sağdan kanada indirdikleri topu Vaha’ la ceza sahasına ortaladılar ve topa rahatça iyi yükselen Kahraman’ın vuruşunda top filelerimizle buluştu. Dakika 47.

Bir türlü istediği oyunu kuramayan Mustafa hocanın kenardan yaptığı müdahalelerde yetmeyince oyun daha çok orta sahada oynanan karşılıklı pas hataları oyununa dönüştü. 60. Dakikadan sonra bir ara toparlanan Edirnespor GK konuk takımın ceza sahasında birkaç pozisyon yakalasa da bunları kötü son vuruşlar ve isabetsiz verkaçlarla tüketti. Böyle bir atağı kesen Beyköy Belediyespor oyuncuları ani bir atakla 2 numaralı oyuncularıyla topu kendi ceza sahalarının sağ köşesinde buluşturdular. Topla oradan harekete geçen 2 numaralı oyuncu, sahayı neredeyse tamamen peşine taktığı Edirnespor GK oyuncularıyla birlikte sağ kanattan geçerek 6 pas alanına kadar getirdi ve pasını verdi. Top ikinci kez ağalarımızla buluştu. Dakika 70.

Geriye kalan sürede maçı çevirecek enerji ve azmi olamayan Edirnespor GK oyuncuları ancak skoru koruya bildiler ve maçı 2-0 kaybettiler. Maç boyunca takım arkadaşlarının performansından çok üst düzeyde çaba gösteren 3 numaralı ve 6 numaralı Edirnespor GK oyuncularının çabaları 7- 9- 8 ve 11 numaralı oyuncuların ayaklarından rakip takım oyuncuların ayaklarına akıp gitti.      

Maçı izlemeye ilk yarının sonlarına doğru stad’tan ayrılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, İl Spor Müdürü Serhat Ocak, ASKF Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Edirnespor GK Başkanı Şükrü Atamgüç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda taraftar geldi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —