Tarih: 03.02.2021 11:35

Edirne Hudut gazetesi 51 yaşında

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Hudut gazetesi 51 yaşında

MAHALLİ GAZETECİ  GÖNÜL UYANIKTIR

Vatandaşın haber alma ve bilgiye ulaşma haklarının takipçisi olup... Yaşadığı yerde halkıyla bütünleşen... Yaşananlar karşısında vatandaşın gören gözü, duyan kulağı , haykıran sesi olmak için... Geri dönüşümü çok zor olan, mahalli gazeteciliğe soyunmak, kelimenin tam anlamıyla ‘Gönül’ işidir… ‘Yürek’ ister…

Herkesin sustuğu, her şeyin flu göründüğü ve her şeyin koktuğu yerde...Paranın gücünün, iktidarın gücünün, devlet gücünün, bilek gücünün, töre gücünün, yöre gücünün velhasılı vatandaşa baskı yapan her türlü kontrolsüz güç’ün karşısında...Mağdurun yanında tavır alıp, çoğu zaman mağdurun yerine ve hatta mağdura rağmen, mücadele vermek her babayiğidin işi değildir.

Böylesine zor ve yoğun iş riski olan mahalli gazeteciliği, herkesin birbirini tanıdığı küçük yerlerde yapmanın bedeli, çoğu zaman yaşadığınız yerde yapa yalnız kalmakla ödenir.

Bütün olumsuzluklara rağmen HUDUT GAZETESİNİ 51 yaşına getiren...Tarihe not düşmek adına her türlü bedeli göze alarak bu işi layıkıyla yapan Gönül abla ve başta Bülent abi olmak üzere tüm ekibini candan kutluyorum. İyiki varsınız.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —