Tarih: 25.06.2015 18:10

EDİRNE JANDARMASI GÖÇMEN KAÇAKÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE JANDARMASI GÖÇMEN KAÇAKÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Edirne İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada geçtiğimiz hafta içereisinde ilimizin çeşitli ilçe ve köylerinde yapılan operasyonlarda yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmaya çalışan (95) Suriye uyruklu şahıs ile bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen (6) şüpheli yakalanmıştır. Dendi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada şöyle dendi. “19-22 Haziran 2015 tarihleri arasında Edirne İl J.K.lığına bağlı birliklerce Merkez-Kemalköy, Merkez-Uzgaç, Lalapaşa-Büyünlü, Lalapaşa-Sarıdanişment köyleri ile İpsala-Yenikarpuzlu beldesinde icra edilen (5) ayrı operasyonda yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmaya çalışan (95) Suriye uyruklu şahıs ile bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen (6) şüpheli yakalanmıştır.

Yabancı uyruklu şahıslar tamamlanan işlemlerini müteakip Göç İdaresi İl Müdürlüğüne teslim edilirken, organizatörlük yaptığı tespit edilen şüphelilerden (2)’si çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklandı. (3) şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, (1) şüphelinin adli işlemlerine devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —