Tarih: 27.04.2022 01:37

EDİRNE NAKLİYAT ŞİRKETİNE  5 (BEŞ) ADET BİNEK ARAÇ ALINDI.

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE NAKLİYAT ŞİRKETİNE  5 (BEŞ) ADET BİNEK ARAÇ ALINDI.

Köylünün suyuna  % 256 zam yapıldı!
 
Köylünün suyuna % 256 zam yapan Edirne Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğine, % 50 ortağı olduğu Edirne Nakliyat Şirketine  5 (Beş) adet binek araç alındı.

Araçlar, Edirne valiliği’nin % 50 ortaklığı ile “MERİÇ NEHRİ YATAĞINA KURULAN” Beton Kilit Taş Fabrikası,Hazır Beton Santrali ve Ahşap Fabrikası sahasında kurban kesilerek hizmete sokuldu!
 
Edirne köylerinin içme suyuna yapılan % 256 zamdan hepimiz haberdarız...


Ammaa ,Edirne Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi muhtarlar ve merkez İl Genel Meclis üyelerinin dahi pek bilmediği!!!
 -Edirne Nakliyat Şirketi’nde Edirne valiliğini kim temsil ediyor?
 -Bu şirketin ürettiği; Kum, Çakıl, ALTIN, Hazır Beton,Kilit Taşı ve diğer inşaat malzemelerinin satışından elde edilen gelir varmı?
-Varsa,  Edirne Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği ne kadar pay aldı-alıyor?

Edirne halkı olarak bunların hiçbirinden haberdar değiliz!

Tıpkı, Musabeyli korusunda yapılacak olan Motokros yarışlarının saha düzenleme işi için yapılmak istenenler ve dahası gibi!

Edirne Merkez Köy Muhtarları ile İl Genel Meclis Üyelerinin sessizliğini seyreden, Siyasi Parti Başkanları ve STK temsilcilerine de; neden bu konularda bir fikriniz-sorunuz-eleştiriniz yok? Diye de soracağız.
Burada CHP Merkez İlce İl Genel Meclis Üyeleri, Ciğdem Gegeoğlu ile Kutay Özköse’nin hakkını teslim etmeden olmaz! Bütün bunlar olup biterken muhtarlar gibi sesiz kalan Mehmet Geçmiş’e rağmen; secilmiş kişiler olarak Edirne halkı adına, Edirne valisi Ekrem Canalp’e Olağan Üstü Meclis toplantısında sorular sorup, eleştiler yapıp, fikirlerini söyledikleri için!

Görünen o ki; bayramdan sonra bu konularda konuşacak çok sözümüz olacak.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —