Tarih: 15.04.2022 15:48

EDİRNE'NİN GURURU OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Çağan Arda Dişçi 2021 Türkiye Matematik Olimpiyatları’nda 120 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda şu bilgilere yer verdi: “Okulumuz 10.sınıf öğrencisi Mehmet Çağan Arda Dişçi, Matematik Öğretmeni Murat Olgun danışmanlığında hazırlandığı Türkiye Matematik 2021 Final Yarışmasında 120 tam puan alarak Birincilik Madalyası almaya hak kazanmıştır. 
ARPACI'YI ZİYARET ETTİLER 
2021 Türkiye Matematik Yarışmasında 1.lik elde ederek Türkiye şampiyonu olan Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Çağan Arda DİŞÇİ, Danışmanı Matematik Öğretmeni Murat OLGUN ve Okul Müdürü Fatma DALGIÇ Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder ARPACI'yı ziyaret ettiler.Ziyarette Milli Eğitim Müdürü, öğrencimizi göstermiş olduğu başarıdan ve Edirne'yi ulusal alanda en iyi şekilde temsil etmiş olmasından ötürü tebrik ederim, başarılarının artarak devamını temenni ederim.' diyen İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı,öğrencinin yetişmesinde emeği olan başta ailesi olmak üzere okul yöneticisi ve öğretmenlerini tebrik etti.
Öğrenciye Türkiye Şampiyonu Birincilik Madalyası ile Birincilik Sertifikasını takdim eden İl Millî Eğitim Müdürü, öğrencinin danışmanı matematik öğretmeni Murat OLGUN'a da öğrencilerini yarışmaya teşviki için verilen Öğretmen Sertifikasını takdim etti.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —