Tarih: 24.04.2023 21:28

EDİRNE VALİLİĞİ ÇEVRE KORUMA VAKFI ÇALIŞANLARI NE OLACAK?

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE VALİLİĞİ ÇEVRE KORUMA VAKFI ÇALIŞANLARI NE OLACAK?

Tek Umutları Vali Kırbıyık

Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı  çalışanlarının tek umutları  Hatay’dan dönen Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık.

Geçtiğimiz yıl az da olsa bayramda 700 lira ikramiye alan Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı  çalışanları bu bayramda üvey evlat muamelesi gördüler ve bayram ikramiyesi almadılar!

EYT’den faydalanan personele Mart ayı son güne kadar sizle çalışırız devam edebilirsiniz diyen yeni müdür, bayramdan önce'vali bey EYT larla çalışmayacağız' dedi diyerek, 6 personeli  emekliye sevk edince, çalışanlar haklı olarak ne olacak bizim halimiz demeye başladılar.

Gümrük kapılarında dezenfektan işi yapan Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı  çalışanları, Bulgaristan’ın dezenfekte ücretini Mart ortasında kaldırdı... Aynı durum Türkiye içinde söz konusu olursa düşüncesi 20-25 vakıf çalışanı, DEZENFEKTAN İŞİ Kapıkule de de kalkarsa 'Bizlerde son dakika işsiz kalır mıyız?' korkusuyla baş başa kaldılar...

Personelin telefonlarına çıkmadığı söylenen yeni vakıf müdürünün, çalışanlara attığı toplu mesajda, 'vali bey, ücret almıyoruz dediği güne kadar herkes ücret almaya devam edecek' demesi dışında işlerinin akibetiyle ilgili bilgileri olmayan vakıf çalışanlarının bu yüzden tek umutları vali Kırbıyık’a bağladılar.

Mübarek Ramazan bayramını işlerini kaybetme duygusuyla geçiren Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı çalışanlarının durumu bu...

Edirne'ye hoş geldiniz valimiz H. Kürşat Kırbıyık... Çalışanlarınız ayağınızın tozuyla kendilerini rahatlatacak birşeyler söylemenizi  bekliyorlar!
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —