Tarih: 15.04.2015 18:32

EDİRNENİN AĞABEYİNE ROMANLARDAN TAM DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE'NİN AĞABEYİNE ROMANLARDAN TAM DESTEK

AK Parti Edirne 1. sıra Milletvekili adayı Şemsettin Emir'e Edirneli romanlardan tam destek geldi. Keşan, Uzunköprü ve İpsala’dan Emir'e destek için gelen ve Edirne'de bulunan Roman dernekleri ile birleşerek ortak bir basın bildirisi okuyan Roman Dernekleri yöneticileri, Onlarca davul zurna eşliğinde Edirne Merkez Çavuşbey mahallesine yürüyerek AK Parti birinci sıra adayı Şemsettin Emir’e destek verdiler.

Edirne Merkez Çavuşbey mahallesinde toplanan yüzlerce roman vatandaş, ' Edirne'nin ağabeyi’ sloganıyla yola çıkan AK Parti Edirne 1. sıra Milletvekili adayı Şemsettin Emir'in sözde değil özde bir roman dostu olduğunu dile getirdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1’inci bölgeden aday gösterilen Özcan Purçu'nun 5’inci sıradan AK Parti Edirne adayı Şemsettin Emir'in ise 1. sıradan aday gösterildiğini belirten romanlar, Emir'in roman vatandaşların hakkını en iyi şekilde savunacağına inanıyor.

Roman Dernekleri adına basın açıklaması yapan Edirne Roman Dernekleri Başkanı Erdinç Çekiç, bu güne kadar her konuda roman vatandaşların yanında olan AK Parti Edirne 1. sıra Milletvekili adayı Şemsettin Emir'in Romanların Ankara'daki sesi olacağını dile getirdi.

AK Parti Edirne 1. sıra Milletvekili adayı Şemsettin Emir'in pankartlarını ve afişlerini ellerinde taşıyarak destek veren yüzlerce roman vatandaş ise, Ankara’ya romanları kardeş olarak gören birinin Milletvekili olarak gidecek olmasının mutluluğunu yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —