Tarih: 05.09.2022 12:46

EDİRNESPOR'DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3.Lig 1.Grupta sezonun açılış maçında Edirnespor, kendi evinde Çatalcaspor’u konuk etti. Yeni sezona Edirnespor, kötü bir başlangıç yaptı. Çatalcaspor’a 2-0 mağlup olan Edirnespor, gelecek hafta Kalecik FK’ya konuk olacak.
25 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Edirnespor Başkanı Nabi Kırmızı, Edirne Valisi Hüseyin Kırbıyık, Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve yöneticiler maçı izlediler.
Edirne 25 Kasım Stadyumu’nda oynanan maçta 90 dakika oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Çatalcaspor, 12. Dakikada Buğra Civek’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da etkili ve istekli başlayan Çatalcaspor, bu yarıda da rakibine geniş oyun alanı bırakmayarak pozisyona girmelerine izin vermedi.Ataklarının ve iyi futbolunun karşılığı olan üç puanı perçinleyen gol 52. Dakikada İsmet Yazgan’dan geldi 2-0. Serhat Şehri Edirne’de takımlarını yalnız bırakmayan az sayıdaki Çatalcaspor taraftarı, takımlarına destek vermek için  Edirne’ye geldi.Edirneli bir çok futbolsever 25 Kasım Stadyumunu doldurdu. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —