Tarih: 22.10.2021 14:42

EDİRNESPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Edirnespor, ligin 9.haftasında Cumartesi günü 25 Kasım Stadyumunda Mardinspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma saat 14:00’te oynanacak.
Bu sezon 3.Lig’de ikinci sezonunu geçiren Edirnespor, ligde başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu güne kadar oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik1 mağlubiyetle ligde 5’nci sırada bulunuyor.
EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Haber: Mert Soylu
Geçen sezon başarılı bir grafik çizen ve bu sezonda başarısına devam eden Edirnespor, kendi evinde oynadığı maçlarda kalesinde gol görmezken, tek mağlubiyetini geçen hafta  1-0’lık sonuçla Çankaya FK’dan aldı.
MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Edirnespor ile Mardinspor’un arasındaki maçı yönetecek hakemler belli oldu. Karşılaşmayı Alkan Parsak yönetecek olurken, yardımcılıklarını Ferhan Dalgıç, Yeter Karaçalı Gülgar ve 4’üncü hakem ise, Hasan Kılıçasrslan olacak.
 MARDİNSPOR SEZONA KÖTÜ BAŞLADI
Bu sezon ligde 2’nci sezonunu geçirecek olan Mardinspor, geçen sezon grubunda iyi işler yağmayı başarmıştı. Ligin ilk yarısında orta sıralarda, ikinci yarıda aldıkları seri galibiyetlerle son hafta play – off şansını kaybetmişlerdi
Mardinspor, geçen sezonun aksine bu sezon lige kötü bir başlangıç yaptı. Oynadıkları 8 karşılaşmadan sadece 3 beraberlik, 4 mağlubiyet ve sadece 1 galibiyetleri beraber 6 puanları bulunuyor.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —