Tarih: 23.10.2021 17:04

EDİRNESPOR MARDİNSPOR'U 2 -0 YENDİ

Facebook Twitter Linked-in

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Edirnespor, ligin 9.hafta  karşılaşmasında evinde Mardinspor’u 
Gencay Ertan ve Cihat Ateş’in  penaltıdan bulduğu gollerle  sahadan 2 -0 galip ayrılmasını bildi.
Maçın genelinde sahada Edirnespor’un üstünlüğü vardı. Edirnespor,  oldukça baskılı bir oyun ortaya koydu.
 EDİRNE’DEN GEÇİT YOK
Haber: Mert Soylu
Bu hafta kendi sahasında Mardinspor’u konuk eden Edirnespor, kendi evinde oynadığı maçlarda  kalesinde gol görmezken, mağlubiyette almadı.
Edirnespor, tek mağlubiyeti geçen hafta Çankaya  FK deplasmanında aldı. Kendi sahasında oldukça baskılı ve seyircinin desteğinin olması takımda farklı bir moral ve motivasyon etkisi yapıyor.
İŞİ İLK YARIDA BİTİRİDİ
Karşılaşmaya oldukça etkili bir oyun anlayışı ile başlayan Edirnespor, daha maçın başında ceza alanı içinde Atakan Serin’in düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Gencay Ertan, Edirnespor’u 1 -0 öne geçirdi.  Bu golden sonra skoru eşitleme adına pozisyon üretmeye çalışan Mardinspor, gol ile buluşamadı. Skor ve oyun anlamında strese giren Mardin ekibi, bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayınca 42.dakikada kendi ceza alanları içinde yapılan penaltıya engel olmadı ve Edirnespor, ikinci penaltıyı kazandı. Cihad Ateş’in golü ile Edirnespor, ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.
İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
Mardinspor’un Teknik Direktörü Mehmet Akbulut,  54 dakikada n itibaren oyuncu değişiklikleriyle  başladı. Oyunu değiştirme çabası içinde olan Akbulut’un planları saha  içerisinde bir türlü  tutmadı. Edirnespor’un Teknik Direktörü Cahit Erçevik, oyuncularına sakin bir oyun oynatmayı tercih etti.
Her iki takımda pozisyonlar içerisine olmalarına rağmen gol ile buluşamadılar. Oyunun geneli orta alan mücadelesi ve zaman zaman yaşanan sertliklerle geçti. Sahada başka gol olmayınca Edirnespor, sahadan 2 -0 galip ayrıldı.
EDİRNESPOR: RAMAZAN ÜSTÜNDAĞ, İSMAİL KARAKAŞ, GENCAY ERTEN, SERTAÇ GÖKALTIN, UĞUR ERK, ATAKAN SERİN, BARIŞ DİLİOĞLU, CİHAD ATEŞ, FURKAN SAKİ, ÖNDER AKDAĞ, ENGİN BERK NEBİOĞLU
MARDİNSPOR: AKIN İSMAİL KÖROĞLU, RIDVAN SÖNMEZ, BURAK TAŞDEMİR, VEDAT ALTAŞ, NEZİR ÖZER, MUSTAFA AYDOĞDU, ÖMÜRCAN KARACA, KERİM BÖLÜK, AYHAN GÜRBÜZ, RAMİZ OK, NİMET KAYAALP
MAÇ SONUÇLARI
ÇANKAYA  FK 3  -2 MODAFEN
GÜMÜŞHANE  0 -2 DERİNCESPOR
KARAKÖPRÜ BLD 2 -1 AĞRISPOR
EDİRNESPOR 2 -0 MARDİNSPOR
OFSPOR 1 – 1 İÇEL İDMAN YURDU
KARABÜKSPOR 1-2 ESENLER EROKSPOR
CEYHANSPRO 0 -3 FETHİYESPOR
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —