-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,17% 0,04
-
EURO
50,81% -0,03
-
GRAM ALTIN
7116,31% 0,11
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
EMİR'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
AK Parti 25. Dönem Edirne Milletvekili, 28. Dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Şemsettin Emir, partilerin milletvekili adaylarını belirleme sistemini eleştirdi. Emir, “Bu seçim sistemi arızalı bir seçim sistemi milletvekili adayları seç
AK Parti 25. Dönem Edirne Milletvekili, 28. Dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Şemsettin Emir, kentte bulunan bir restoranda basın toplantısı düzenledi.
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve 6’lı masayı eleştiren Emir, “Şaşırıyorum, Demokrat, Gelecek, Deva Partisi’nin yüzde kaç oyu var ki, bu adamlara cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vaadi yapılıyor. Bakanlık vaadi yapılıyor. Sanki ulufe dağıtılıyor. Zafer kazanmış gibi ulufe dağıtıyor. Seçimler açıklandıktan sonra Kılıçdaroğlu lütfen genel merkeze gitsin yüzünü görmek istiyorum. Her seçimden sonra genel merkezin lambaları kapanıyor. Kapkaranlık oluyorlar. Bu seçimin sonuçları ilk olarak muhalefeti dizayn edecek. Türkiye’de iktidar sorunu gözükmüyor. Ciddi manada muhalefet sorunu var. Bu muhalefet sorununu da kim halledecek biliyor musunuz? Milletin kendisi halledecek. Ben başbakan olacağım diye yırtınan, kanal kanal dolaşan Meral Akşener eğer yüzde 10 barajı kalsaydı bugün İYİ Parti baraj altında kalmış olacaktı. Bu seçim sistemi devam ettiği sürece bütün partilerin oyları düşmeye devam edecektir. Bu neden kaynaklanıyor. Bu merkezi sistemden kaynaklanıyor. Masa başında aday tespitinden kaynaklanıyor. Hangi parti aday tespitini isabet buyuruyorsa o bir kademe öne geçiyor. Eğer isabet edemiyorsa oyları düşüyor. O zaman ne yapmak lazım? Bu seçim sistemi arızalı bir seçim sistemi milletvekili adayları seçimini millete bırakmak lazım. Bu güne kadar CHP, Adalet Partisi, Anavatan Partisi gibi partiler ön seçimle, delegeler üzerinden yapılıyordu. Aslında bu da sonuç alınacak bir pozisyon değil. Bunu üyeler bazında yaptığı zaman örneğin CHP’nin 4-5 bin üyesi mi var, kaç tane aday olursa olsun, o 5 bin üye aday sıralamasında asla yanlış yapacağına inanmıyorum.” dedi.
EDİRNE’DE ARAÇ SAYISI 210 BİNİ GEÇTİ
LALAPAŞA’DA OSMANLICA İSTİKLAL MARŞI HEDİYESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
LALAPAŞA’DA NÜFUSUN YARISI İLKOKUL VE ALTI EĞİTİM SEVİYESİNDE
PROF. DR. FİLİZ TUNA’DAN MİNİKLERE SKOLYOZ TARAMASI
EDİRNE’DE ŞUBAT AYINDA 590 KONUT SATILDI
“BU PAYLAŞIM DEVLET CİDDİYETİYLE BAĞDAŞMAZ ”
EDİRNE HIZLA YAŞLANIYOR: NÜFUSUN %18’i 65 YAŞ ÜSTÜ
159 YILLIK ÇINAR: EDİRNE BELEDİYESİ
EDİRNELİ GENÇ AŞÇILAR MÜNİH’TE TECRÜBE KAZANDI
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
Yükleniyor




