Tarih: 13.07.2015 18:41

ERDİN BİRCAN SEÇİM BÖLGESİNDE

Facebook Twitter Linked-in

ERDİN BİRCAN SEÇİM BÖLGESİNDE

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan yoğun bir programla hafta sonunu seçim bölgesinde geçirdi. CHP'li Erdin Bircan, Keşan'a bağlı Mecidiye’de yapılmak istenen taş ocağını yerinde inceledi. Mecidiye halkı, sivil toplum kuruluşları, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, doğa dernekleri ve Edirneliler ile taş ocağı için eylem de yapan Erdin Bircan burada bir de basın açıklaması yaptı.

Bircan; 'Mecidiyede yaşanan doğa katliamını yerinde gördük. Doğa harikası Saros Körfezimizi taş ocakları ile yok etmek istemektedirler. Mecidiye’de mevcut 5 adet taş ocağına ilaveten 2 taş ocağına daha ruhsat verilmesi doğa ve turizm cennetinin katliamının devamı anlamına gelmektedir' dedi.

Bircan, taş ocağı ruhsat iptalleri için elinden gelen tüm çabayı göstereceğine söz verdi.

'BARIŞ JACKSON'A DESTEK OLALIM'

Erdin Bircan basına bir açıklama yaparak, Yetenek Siniz Türkiye yarışması finalisti Edirneli Barış Jackson Dance Crew'e destek istedi. 'Salı günü gerçekleşecek finalde Edirneli ve Trakyalıları Edirnemizin çocuğu, hemşehrimiz Barış Jackson'u SMS atarak desteklemeye davet ediyorum' diyen Bircan, TBMM programının uygun olması halinde, Barış Jackson'u desteklemek için program çekimlerine de katılacağını ifade etti.

UZUNKÖPRÜ TEŞEKKÜR TURLARI DEVAM EDİYOR

Yoğun bir programla bölge ziyaretleri süren Erdin Bircan, Uzunköprü İlçesine bağlı Kırcasahil Beldesi, Sazlımalkoç ve Aslıhan Köylerine de giderek, seçimde vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerini sundu. Uzunköprü CHP İlçe Başkanı İnanç Sülüş ile köyleri gezen Erdin Bircan, köylülerin sorunlarını yerinde dinleyerek, çözüm bulmak için çalışacağını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —