Tarih: 09.02.2022 09:35

ERDOĞAN DEMİR  TYYB GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Facebook Twitter Linked-in

ERDOĞAN DEMİR  TYYB GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

5 Şubat 2022 Cumartesi günü Ankara da King Hotel'de gerçekleştirilen Türkiye Yerel Yayın Birliği (TYYB) Genel Kurulda Genel Başkan Yardımlığı görevine seçilen Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir gazetemize verdiği demeçte, “Türkiye Yerel Yayın Birliği Genel Kurul üyelerine beni bu göreve layık gördükleri için sonsuz teşekkür ediyorum...Başta başkanımız Ragıp Lapçin olmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum.'dedi. 

DemirTürkiye Yerel Yayın Birliği (TYYB) Genel Kurulda Genel Kurulunda özetle, 'Türkiye de yerel basının sorunlarının hızla arttığı günümüzde, sorunlarımızın çözümü konusunda Yerel Yayın Birliği olarak tüm gazeteci derneklerimizle birlikte hep beraber el ele vermeliyiz ve yerel basının sorunlarına derhal çözüm üretmek için adımlar atmalıyız” diye konuştu.


Ankarada çeşitli temaslarda bulunan TYYB Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, “yerel basının sorunlarını her platformda dile getirdiklerini ve çözüm önerilerini konuştuk. Bilvesile yaptığımız temaslarda Edirnemizin genel sorullarını ilgililere anlatma fırsatımız da oldu” dedi.

Edirne Olay Gazetesi olarak Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir’i yeni seçildiği TYYB Genel Başkan Yardımcılığı görevinde başarılar diliyoruz.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —