Tarih: 12.11.2021 18:46

ERGİNLER, ADNAN YILDIZ'A SAHİP ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Mert Soylu
Edirne’de uzun yıllar boyunca Edirnespor’un zor zamanlarında Teknik Direktör olarak görev yapan Adnan Yıldız, futbol camiasına tekrar geri döndü.
Camia içerisinde deli dolu bir hoca olarak bilinmesine rağmen futbolcularına babacan yaklaşımlarıyla Edirne futboluna bir çok yıldızı kazandırdı. Yıldız, geride bıraktığımız 4 yıl  öncesine kadar kısa bir dönem aralıklarla Karlıova, Karakasım takımlarını çalıştırdı.
YILDIZ, “TUNCASPOR’DA ÇOK HUZURLUYUM”
Ben  Edirnespor’de oynadığım dönemlerde babamın köfte lokantası vardı. Benim için bu kimin çocuğu dediklerinde köftecinin çocuğu diye diye bizim ismimizde  ‘Köfte Adnan’ olarak Edirne’de tanıdıklarını dile getiren Adnan Yıldız, “Tuncaspor Yönetim Kuruluna, Yavuz Aslan’a ve hocamız Ahmet Erginler’e bu göreve getirdikleri için teşekkür ederim.Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Tuncaspor’da güzel bir topluluk ve yetenekli arkadaşlardan kurulmuş takım. Ben burada mutluyum,huzurluyum. Burada rahat bir ortam var. Geçmişte Tuncaspor’da futbol oynadıktan sonra alt yapısında hocalık yaptım. Hem Tuncaspor’a hem bize hayırlı olsun” dedi.
ERGİNLER “ADNAN HOCAM BANA ÇOK ŞEY KATTI”
Ahmet Erginler,” Adnan Yıldız hocam ile beraber aynı takımda olmaktan çok keyifliyim ve gururluyum. Kendisiyle daha önce alt yapılarda çok çalıştım. Onun takımında 11 yıl oynadım. Ondan çok şey öğrendin. Şuan onunla beraber çalışıyoruz. Adnan Yıldız, Mustafa Dönüncü ile hep beraber Tuncaspor’a hak ettiği başarıyı getireceğiz.” dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —