Tarih: 16.09.2015 16:01

ETB SÜLOĞLU İRTİBAT BÜROSU HİZMETE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

ETB SÜLOĞLU İRTİBAT BÜROSU HİZMETE AÇILDI

Edirne Ticaret Borsası (ETB) Süloğlu İrtibat Bürosu, yenilenen hizmet binası ve kantar altyapısıyla 11 Eylül 2015 Cuma günü gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılışa; Süloğlu Kaymakamı Numan Altay, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Edirne Ziraat Odası Başkanı Cengiz Yorulmaz ile ETB Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Serdar Hüseyinca, Meclis Üyeleri Ahmet Özmen, Cenap Dede, İsmail Arslan, Oğuz Kurban ile borsa üyeleri ve üreticiler katıldı.

Törende konuşan ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk; “Bugün irtibat büromuzu hizmete sunduğumuz için sevinçliyiz. Ancak buruk bir sevinç yaşıyoruz. Hain terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimizin haberleri yüreğimizi dağlıyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, terörü ve bu aşağılık eylemlerden beslenenleri lanetliyorum.” dedi.

Yaptıkları görevin ne kadar özen ve önem gerektirdiğinin bilincinde olduklarını ifade eden Öztürk; “Amacımız verilen hizmetleri çeşitlendirerek kalitesini artırmanın yanında, üyemizin ve üreticimizin gelirini, refah seviyesini yükseltmek, ilimizin sektördeki konumunu iyileştirmektir.” dedi.

İrtibat bürosunun eski yerinde, sahanın küçük ve kantarın eski olması nedeniyle verimli hizmet verilemediğini ifade eden Öztürk; “Yeni irtibat büromuzu, üyelerimizden gelen talepleri dikkate alarak ve birlikte yaptığımız istişareler neticesinde, katılımcılığın ön planda olduğu “ben değil biz” ilkesiyle hareket ederek inşa ettik. Kendilerine katkıları için teşekkür ediyorum. Ayrıca yer belirlenmesi konusunda göstermiş olduğu yapıcı çaba ve yakın alakası için Belediye Başkanımıza ve şahsında tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum. İrtibat büromuzun üye ve üreticilerimiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Tören; Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ve Süloğlu Kaymakamı Numan Altay tarafından yapılan konuşmaların ardından, birlikte gerçekleştirilen kurdele kesilmesiyle sona erdi. İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar, dün yaptığı açıklamada; hasat döneminin Kurban Bayramı’ndan sonra başlayacağını belirterek, üreticilerin bölgede faaliyet gösteren firmalara ürünlerini vermesi gerektiğini kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —