Tarih: 14.05.2014 18:06

EVRİM KAŞIKÇI ve BELEDİYE BANDOSU TÜRKÜLERİNİ ÖZEL ÇOCUKLARA SÖYLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

EVRİM KAŞIKÇI ve BELEDİYE BANDOSU TÜRKÜLERİNİ ÖZEL ÇOCUKLARA SÖYLEDİ

Edirne’de gerçekleştirilen II. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları’nın Gala Yemeği, 13 Mayıs 2014 tarihinde Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda gerçekleşti. Trakya Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, öğrenciler ve ailelerinin de katıldığı organizasyonda çocuklar doyasıya eğlendiler. Yemek sonrasında Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı avlusunda ülkemiz ve Balkan ülkelerinden gelen konuklara Edirne Belediye Bandosu ile birlikte mini bir konser veren Evrim Kaşıkçı türkülerini çocuklarla birlikte söyledi.

Böylesine anlamlı bir organizasyonda hem çocuklar hem de Edirne’nin gururu diye nitelendirdiği Edirne Belediye Bandosu ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kaşıkçı Bando Şefi Süleyman Uysal ve müzisyenlere özel olarak teşekkür etti.

Evrim Kaşıkçı’nın performansından sonra Edirne Belediye Bandosu’nun hareketli şarkılarıyla doyasıya eğlenen çocuklara ayrıca minik hediyeler de verildi.

Bandonun Edirneli birçok yetenekli müzisyeni bünyesinde barındırdığını ve başarılı çalışmaları ile Edirne’nin tanıtımına önemli katkıda bulunduğunu söyleyen Evrim Kaşıkçı Edirne Belediye Bandosu ile ilk defa aynı sahneyi paylaştıklarını fakat ilerleyen günlerde tekrar birlikte projeler yapmayı umduklarını belirtti.

Bando şefi Süleyman Uysal’da Evrim Kaşıkçı’nın Edirne’den adlı albümünde yer alan ve şehrimizi çok güzel bir şekilde anlattığını söylediği Edirne adlı bestesi ile ilgili çalışmalara başladıklarını ve şarkının en kısa sürede bando tarafından hazırlanarak repertuarlarına dahil edileceğini söyledi.

Başarılı bir şekilde ikincisi de tamamlanan Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları’nın ardından ülkemiz ve Balkan ülkelerinden gelen konuklar şehrimizden ayrıldılar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —