Tarih: 30.08.2018 11:35

FEVZİ PEKCANLI’NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

FEVZİ PEKCANLI’NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu gün emperyalizme karşı Ulusal Bağımsızlık Mücadelemizin taçlandığı gündür. Bu gün başta Baş Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi anma günüdür.30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını tüm şehit ve gazilerimizi Şükran minnet ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramını Zafer Yürüyüşüyle Kutlayacak

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı yaptığı açıklamada “ 30 Ağustos Zafer 30 Ağustos günü  ilimizde  ve ilçe örgütlerimizde Zafer Bayramımızın ruhuna yakışır kutlamalar yapacağız. 30 Ağustos günü Atatürk Anıtına çelenk sunumu yaptıktan sonra aynı akşam saat 20.30 da Şükrüpaşa İlköğretim okulu önünden başlayıp Atatürk Anıtında sonlandıracağımız Zaferimizi kutlayan Fener Alayı yapacağız.

Cumhuriyete, Demokrasiye, Laikliğe, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımızla yapacağımız Fener Alayımıza tüm halkımızı bekliyoruz.

Bu gün emperyalizme karşı Ulusal Bağımsızlık Mücadelemizin taçlandığı gündür. Bu gün başta Baş Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi anma günüdür.

30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını tüm şehit ve gazilerimizi Şükran minnet ve rahmetle anıyorum




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —