-
BIST 100
16203,77%0,06
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,08% 0,09
-
GRAM ALTIN
7345,05% 0,12
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
GAZETECİ GÖZÜYLE EN GÜZEL KIRKPINAR FOTOĞRAFLARI SEÇİLDİ
Edirne Belediyesi’nin Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında bu yıl 4.’sü düzenlenen Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’nda en güzel fotoğraflar jüri üyeleri tarafından belirlendi. 4. Gazeteci Gözüyle Foto
GAZETECİ GÖZÜYLE EN GÜZEL KIRKPINAR FOTOĞRAFLARI SEÇİLDİ
Edirne Belediyesi’nin Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında bu yıl 4.’sü düzenlenen Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’nda en güzel fotoğraflar jüri üyeleri tarafından belirlendi. 4. Gazeteci Gözüyle Fotoğraf Yarışması’nın seçmeleri Hafızağa Konağı’nda düzenlendi. Yarışmanın jüri üyeliğini, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Keskin ve Mehmet Özçuhacı yaptı.
Edirne’de görev yapan gazetecilerin katılabildiği yarışmada, jüri üyeleri birbirinden güzel 100 fotoğraf arasında seçim yapabilmek için bir hayli zorlandı. Yarışmada, toplamda 15 adet fotoğraf dereceye girdi.
Yarışmada, birinci 2 bin TL, ikinci bin 500 TL, üçüncü bin TL, Belediye Özel Ödülü 750 TL, Kel Aliço Pehlivan ödülünü kazanana 500 TL, mansiyon ödülünü kazanan ise 250 TL para ödülü almaya hak kazandı.
Yarışmanın gazeteci gözüyle Kırkpınar kültürünün her alanına değinilmesi için böyle bir yarışma düzenlediklerini ifade eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, “Kırkpınar’ı birebir soluyan, her anını yaşayan ve tanık olan Edirne’de görev yapan gazetecilerin objektifinden Kırkpınar’ı gazeteci refleks ve perspektifiyle vurgulanması, fotoğraf kareleri aracılığıyla paylaşılması amaçlanmaktadır” dedi.
Gegeoğlu, yarışmanın sonuçlarının 13 Temmuz 2015 tarihinde düzenlenen törenle açıklanacağını söyledi.
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
EDİRNE’DE BARAJLARIN DOLULUK ORANI
EDİRNE’NİN EĞİTİM HARİTASI: HER 3 KİŞİDEN 1’İ TEMEL SEVİYEDE
“İŞ CİNAYETLERİ KADER DEĞİLDİR ”
TOPRAĞINIZI SADECE BESLEMEYİN, YENİDEN CANLANDIRIN
RECEP DURAL SELİMİYE AÇILDI, EDİRNE DOLDU TAŞTI
MALİ MÜŞAVİR CEM KÜRKÇÜ YENİ ADRESİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR
Yükleniyor




