Tarih: 07.07.2018 13:53

Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri DMAX kanallarında canlı yayında

Facebook Twitter Linked-in

Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri DMAX kanallarında canlı yayında

Dünyanın en eski spor dallarından biri olan ve 2010 yılında UNESCO’nun İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi’ne dahil edilen buyıl 657’incisini yapılacak olan Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri; her yıl olduğu gibi bu yılda Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla binlerce kişiyi ağırlayacak. 657 yıllık efsaneye tanıklık etmek isteyen güreşseveler; çoktan biletlerini alırken; Er Meydanı’na gelemeyen güreşseverler ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkanın büyük gayretleriyle Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni televizyonların başından canlı yayında izleme imkanına sahip olacak.

DMAX, 13, 14 ve 15 Temmuz'da Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı yayınlarıyla ekrana taşıyacak. 13 Temmuz Cuma Günü Saat: 18.30’da güreşlerin resmi açılışı ile başlayacak olan canlı yayınlar, Cumartesi ve Pazar günü başpehlivanlık müsabakaları ile devam edecek. Pazar günü gerçekleştirilecek 658. Kırkpınar Ağalık İhalesi de canlı yayınlanacak.

Tüm platformlarda ve uyduda şifresiz olarak izlenmekte olan DMAX; Digiturk 49. Kanal, D-Smart 46. Kanal, Filbox 31. Kanal, Kablo TV 47. Kanal, Tivibu 62. Kanal, TV+ 39. Kanal, Vodafone TV 50. Kanal’da yer alıyor. DMAX kanalı, Türksat uydusunda da izlenebiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —