Tarih: 26.10.2021 00:24

GENÇ ASLANLAR TELAFİ ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Genç Aslanlarspor, ilk hafta aldıkları Ayşekadınspor mağlubiyetinden sonra bu hafta Süloğluspor’u 3 -1 yenerek ilk haftayı telafi etmiş oldu.
Bu sezon ilk kez 1.Amatör Lig’de boy gösteren Genç Aslanlarspor Teknik Direktör Murat Köksoy, idaresinde hedefini bir üst lig olarak belirlemiştiler. İlk hafta alınan mağlubiyet sonrası bu hafta sonu oynadıkları maçta kadroda köklü değişikliğe gittiği görüldü.
GENÇ ASLANLAR GALİBİYETLE TANIŞTI  
1.Amatör Lig’de ilk resmi maçlarına çıkan Genç Aslanlar, kadrosunda genç ve takıma ağabeylik yapabilecek bir kadro ile yola koyuldular. İlk hafta alınan ağır mağlubiyet ders niteliğinde olmuştu.
Geçen hafta idmanlarda iyi çalışarak galibiyete kilitlenen Genç Aslanlar’ın  bu hafta Süloğluspor’u 3 -1 yendi. Süloğluspor’da ise, bu karşılaşmaya önemli eksiklerle çıktıları öğrenildi.
SÜLOĞLUSPOR’DA ÖNEMLİ EKSİKLER VARDI
Karşılaşma  oldukça seyir keyfi veren bir futbol anlayışı ile başladı. Her  iki takımda tehlikeli ataklar gerçekleştirmeye çalıştı. Bir birlerine yaptıkları baskılı oyun sonucunda ilk golü bulan takım Genç Aslanlar  ilk yarıyı 1- 0 önde kapadı. İkinci yarıda baskıya devam eden Genç Aslanlar ikinci ve üçüncü golü bularak skoru 3 -0 yaptı. Süloğluspor, golü bulmasına rağmen maçı çevirecek golleri bulamayınca sahadan 3 -1 galip ayrılan taraf Genç Aslanlar oldu.
Genç Aslanlaspor: Erhan İlboğa, Arda Suzan, Tahsin Can Demirhan, Cengiz Gür, Ege Tülbez, Erman Sütcan, Beyazıt Çakır, Eren Gözen, Onur Alpaslan, Furkan Şengül, Ayberk Aldık
Süloğluspor: Hüseyin  Dallı, Ceyhun Erdur, Berkay Yiğitoğlu, Berkan Toksöz, Ahmet Yılmaz, Görkem Bulut, Metehan Çamcı, Yavuz Sapmazer, İsmet Bahşi, Oğuzhan Yılmaz, Birkan Karabaş
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —