Tarih: 01.07.2014 16:37

GÜLER YÜZLÜ VALİ ŞAHİN VATANDAŞLARLA SOHBETTİ SEVİYOR

Facebook Twitter Linked-in

GÜLER YÜZLÜ VALİ ŞAHİN VATANDAŞLARLA SOHBETTİ SEVİYOR

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin vatandaşlarla birlikte olmak için her fırsatı değerlendiriyor. Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi ve Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının ortak gayretiyle her yıl Selimiye meydanına kurulan Geleneksel Ramazan çadırında iftar açmaya eşi Melahat Albayrak Şahin hanımla birlikte gelen vali Şahin iftar vaktine kadar bütün masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet edip, vatandaşların ramazan ayını tebrik etti.

Yoğun valilik programından fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmayı seven Şahin; geçtiğimiz akşam eşi Melahat Albayrak Şahin ile birlikte Selimiye meydanında kurulan iftar çadırına giderek orucunu açtı. Vali Şahin iftar saatine kadar çadıra gelen vatandaşlarla sohbet edip iftar çadırındaki çocuklarla ilgilendi.

Her akşam bir hayırsever tarafından masrafları karşılanan iftar çadırına katılan Vali Şahin, Kardeşi Cemal Unakıtan’ın cenaze törenine katılmak üzere Edirne ye gelen eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile birlikte İftar çadırında oruçlarını bozdular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —