Tarih: 03.12.2015 16:09

GÜRKAN, “YÜREKLERİMİZDEKİ SEVGİ HİÇ BİTMESİN”

Facebook Twitter Linked-in

GÜRKAN, “YÜREKLERİMİZDEKİ SEVGİ HİÇ BİTMESİN”

 Edirne’de faaliyet gösteren engelli dernekleriyle bir araya gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, engelin sadece yüreklerde olduğunu söyledi. Kendisi ziyaret eden engelli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürkan, makamını zihinsel engelli Saffet Yaşar ile paylaştı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Edirne’de faaliyet gösteren engelli dernekleri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Kendisini ziyaret eden engelli vatandaşlarla tek tek ilgilenen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, makamını zihinsel engelli Saffet Yaşar ile paylaştı. Bir günlüğüne başkan olmanın mutluluğunu yaşayan Saffet Yaşar, engelliler adına birçok başarılı projeye imza atan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

Engelli vatandaşlarında tüm insanlığa sunulan temel hak ve özgürlüklerden yararlanması gerektiğini vurgulayan Gürkan, “Engelli vatandaşlarımıza da günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için fırsatlar sunmak, onların da bu kentte, bu ülkede, bu dünyada özgürce yaşayabilmelerini sağlamak bizlerin en birincil görevidir.  Edirne Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların farkındayız. Yaşanan bu sorunlara çözüm bulmak adına ürettiğimiz projeler devam etmektedir. Unutmayalım ki, engel sadece yürektedir. Yüreklerimizdeki sevgi hiç bitmesin “ dedi.

 

                                                




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —