Tarih: 14.11.2014 16:55

HALUK KAYA, TUYUB’DA YENİDEN BAŞKAN

Facebook Twitter Linked-in

HALUK KAYA, TUYUB’DA YENİDEN BAŞKAN

Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan arasındaki dostluk ilişkilerini geliştirmeye yönelik olarak kurulan Türk – Yunan – Bulgar Dostluk Grubu Derneği’nde son genel kurulda yönetim kuruluna seçilenler görev bölümü yaptı. Dernek yönetim kurulu, geçmiş dönemin başkanı Haluk Kaya’yı yeniden bu göreve getirdi. Komşu ülkeler Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan arasında var olan komşuluk ve dostluk ilişkilerini geliştirmeye yönelik olarak kurulan Türk – Yunan – Bulgar Dostluk Grubu Derneği’nde (TUYUB) son genel kurulda yönetim kuruluna seçilenler görev bölümü yaptı. Derneğin başkanlığına yeniden, geçmiş dönemin başkanı Haluk Kaya getirildi.

Genel kurula katılan üyelerin yönetim kuruluna seçtiği Haluk Kaya (Gümrük Memuru), Cumhur Pekdemir (Makine Mühendisi) Önder Barlas (Avukat), Sedat Kuru (Mimar), İsmail Yavuz Satıcı (Emekli), Ergun Türkyılmaz (İşletmeci), Murat Savaş (Gazeteci), Osman Kocaman (Belediye çalışanı) ve Kadir Çakay (İşletmeci) bir araya gelerek yaptıkları toplantıda görev bölümü yaptı. Görev bölümü şöyle oluştu :

Haluk Kaya – Başkan

Önder Barlas – Başkan Yardımcısı

Sedat Kuru – Başkan Yardımcısı

Cumhur Pekdemir – Genel Sekreter

İsmail Yavuz Satıcı – Sayman

Osman Kocaman – Yazman

Murat Savaş – Basın Sözcüsü

Kadir Çakay – Yönetim Kurulu Üyesi

Ergun Türkyılmaz – Yönetim Kurulu Üyesi

YENİ KOŞU İÇİN START

Yönetim kurulu üyeleri, derneğin düzenlediği ve üç ülke sporcularını kapsayan yarı maratonda sporcuların pasaportsuz ve vizesiz olarak Türkiye ve Yunanistan’a geçerek koşuyu tamamladıklarını ve organizasyonun kamuoyunda büyük beğeni toplandığını belirterek yeni koşu için çalışmalara başlanması gerektiğine vurgu yaptılar. Yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki Haziran ayında yapılması düşünülen ve Avrupa Atletizm Federasyonu tarafından listeye alınan yarı maraton için görüşmelere başlanacağını da vurguladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —