Tarih: 06.06.2022 11:38

HEDEF 10 MİLYON TURİST

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Belediyesi, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ile 90 acente temsilcisini Edirne’yi Keşfet Programı kapsamında 3 gün boyunca Serhat Şehri Edirne’de ağırladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın TÜRSAB heyetini karşılamasıyla başlayan Edirne’yi Keşfet programının ilk gününde Edirne Belediyesi Meclis Binası, Atatürk Odası, Selimiye Kent Meydanı ve Edirne Kent Müzesi’nin tanıtımı gerçekleştirildi.

EDİRNE KEŞFEDİLME KONUSUNDA ÇOK GEÇ KALMIŞ

Gittikleri şehirlerde başka başkanların yanında sıkıldıklarını, kasıldıklarını anlatan Ali Bilir, “Buraya gelmeden önce arkadaşlarımıza biz araba ile gidelim, biz orada sıkılırız, istediğimiz zaman kaçar döneriz, dedim. Ve niyetimiz Cumartesi günü dönmekti. Ama Başkan bize öyle bir ev sahipliği yapıyor ki kaçma şansımız yok. Böyle tatlı, böyle keyifli bir program olur mu. Edirne keşfedilme konusunda çok gecikmiş. İnşallah bundan sonra İstanbul’a çok yakın bir bölge olarak, eğlenceli cümbüşlü bir turizm merkezi olarak, önümüzde duran bir ürün Edirne. Edirneliler bence başkanının kıymetini bilmeli” şeklinde konuştu.

Geziye, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Üyeleri Nalan Yeşilyurt, Tolga Gencer, Hamit Kuk, Serhat Tosun, Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu, Hatay Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aycıl, İstanbul Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Türemez, İstanbul Fatih Bölge Temsil Kurulu Başkanı Gürkan Özcan, İstanbul Avrupa Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yıldırım Taş, İstanbul Asya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Sedad Başalan, Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanı Ömer Kartın, Incoming Turizmi İhtisas Başkanı Aylin Özsavaş ve Kültür Turizmi İhtisas Başkanı Özdemir Sözmen, seyahat acenteleri ve basın mensupları katılım sağladı.

TÜRSAB Yönetimi ve turizm acenteleri ayrıca Edirne’de ilk kez düzenlenen Edirne 9/8 Festivali’nde de yer alarak, Edirne’nin ritmi olan 9/8 müzikleri eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —