Tarih: 25.01.2022 09:50

HÜSEYİN AKSÖZ, 3,5 MİLYON ALACAĞIMIZI ALAMIYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

HÜSEYİN AKSÖZ, 3,5 MİLYON ALACAĞIMIZI ALAMIYORUZ

Havsa Lojistik Merkezi yüklenici firması tarafından dolandırıldık!

Edirne’nin Havsa ilçesinde Lojistik Merkezi kurulması planlanan 'Zarbun Çiftliği'nin alt yapı işlerini yapan Aksöz İnşaat, yüklenici firma tarafından 3 buçuk milyon tl dolandırıldığını iddia etti.
Havsa Lojistik Merkezi yapımı üstlenici firmasının siyasi bağlantılarını kullanarak, 2011 yılından bu yana kendilerini oyaladıklarını ve ödeme alamadıklarını, 3 buçuk milyon tl dolandırıldıklarını belirten firma yetkilisi Hüseyin Aksöz, emeklerinin gasp edildiğini söyledi.

Aksöz, düzenlendiği basın toplantısında, “Bizim emeğimize, hakkımıza göz dikiyorlar, burada emeğimizi gasp ediyorlar” dedi.

2011 yılı 4’ncü ayında 2 adet sözleşmeyle 10 milyon değerinde alt yapı taahhüdüne girdiklerini anlatan Aksöz, “ Yol, su, PTT, doğalgaz, yağmur suyu, pis su hattı yaptık. Biz bu işi yapıp, bitirdikten sonra belediyeye geçici kabulünü yaptırdık. İş bitirmemizi aldık. Ve paranın bir bölümünü yüklenici firmadan aldık. Bir bölümüne gelince, ‘Parayı birkaç gün sonra verelim.’ Dediler. Birkaç gün sonra birkaç ay oldu. Birkaç ay, 2 yıl oldu. 2 yıl sonra, ‘Böyle bir alacağınız, yok.’ Dediler” şeklinde konuştu.

Yargı sürecinin hala devam ettiğini söyleyen Aksöz, “Biz bu beyanda İstanbul’da mahkeme görmekteyiz.  Dosyamız Yargıtaydadır. Ama ne yazık ki bunlar siyasi gücünü kullanarak bizi dolandırdılar. 6 milyon civarında para aldık. 2011 yılından bu tarafa 3 buçuk milyon alacağımız var. İcralıyız” dedi.

Edirne’deki esnaflardan alışveriş yaptıklarını ve ödemelerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Aksöz, “Edirne’den esnaf arkadaşlardan alışveriş yaptık. Hiçbir insanı para konusunda mağdur etmedik” dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —