Tarih: 10.03.2024 19:14

İBA'NIN SUYA SABUNA DOKUNMADAN YAPTIĞI SEÇİM PROPAGANDASI YETER Mİ?

Facebook Twitter Linked-in

İBA'NIN SUYA SABUNA DOKUNMADAN YAPTIĞI SEÇİM PROPAGANDASI YETER Mİ?
 

Bugün 10 Mart 2024

 

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlere 21 gün var
 

Şu ana kadar belediyecilik hizmetlerle ilgili konuşan bir tek aday yok!
 

Bu noktada başta CHP'li muhalifler olmak üzere AKP'liler, İYİ partililer ve diğer partilerin tamamının, belediye başkanı Recep Gürkan'la ilgili yaptığı eleştirilerin hepsi demekki (!) boşmuş! Görünen o ki, Gürkan önemli belediyecilik hizmetlerini bitirmiş-mi ki(?) Belediye Başkan Adayları ülke meselelerini Konuşmaya başlamışlar!

 

AK Parti adayı Belgin İba neredeyse partisinin adını hiç anmadan, yapacağı projelerle ilgili bilgiler veriyor(!) Ki bu projelerin tamamı hükümetin yapması gereken projeler!B

Belgin İba'nın ,Fabrikalar Kurmaktan Tutun da, İşsizliği Düşürmeye,Battı Çıktılar yapmaya, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, veremeyiz, verirsek polise,jandarmaya Maaş veremeyiz demeye getirdiği,EMEKLİYE yardım yapacagız'a kadar varan seçim vaadleri... 
 

İba'nın İl Başkanı Olduğu AK Parti iktidarının hizmet alanında olan bu işleri, "bu güne kadar niye yapmadınız elinizden tutan mı vardı" denilecek vaadleri!

 

Tılkı sahiplendiği( !) ve CHP'li İl Genel Meclisi Üyelerinin bu güne kadar ağızlarını açıp tek laf etmediği- edemediği(!); İl Özel İdaresi bütçesinden, Vali Bey'in talimatıyla çıkartılıp, Edirne Spora verilen 4 milyon TL paraya sahip çıkması gibi! 
 

Yada seçim programına aldıktan birkaç gün sonra, valilikçe alınan Tramvay ve Saltanat Kayıkları gibi. 

 

Sözün özü AKP başkan adayı Belgin İba, rakip adaylara hiç bulaşmadan, AKP Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, -muhtemelen başka iller için hazırlattığı- proje afişlerini bilbortlara astırıp, CHP de yaşanan hengamelere gülüp aradan sıyrılmaya çalışıyor!

 

Peki, bu iş bu kadar mı kolay?

 

Bu birazda bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Saraçlar caddesinde yapacağı miting e bağlı!










 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —