Tarih: 30.09.2022 10:57

İL BAŞKANI TÜTÜNCÜ TEŞKİLATINI TANITI

Facebook Twitter Linked-in

HABER MERKEZİ 
İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından kentte bulunan bir restoranda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, atamaları yapılan ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Tütüncü, atamaları yapılan ilçe başkanlarına başarılar diledi.
Tütüncü, “Yönetim kurulu oluşturulurken her ne kadar çalışmalar durmuş gibi gözükse de bütün iller arı gibi çalışmalarına devam etmişlerdir, canla başla çalışmışlardır. Geçmişte görev yapan başkanlarımıza, yönetimde yer alan yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımıza yaptıkları tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum. Yeni atamaları yapan arkadaşlara da başarılar diliyorum.Ülkede herkesin umudunu yitirdiği anda, herkes 'bittik' derken, umutlar tükenmişken, bir cesur kadın çıktı ve 'cesurlar ve iyiler benle gelsin' dedi ve 'cesurlar hareketini' başlattı. Herkesin 'bittik' dediği anda ülkemizin umudu oldu. İYİ Parti'mizin değerini çok iyi biliyoruz çünkü biz hep birlikte kararlılıkla, cesaretle mücadele etmeye hazırız. İşsizlik bu kadar artmışken, esnafımız siftah yapamazken, kapısına kilit vurulmuşken, çalışanlarımız ve emeklilerimiz enflasyonun altında ezilirken, hastayı müşteri gibi gören hastanelerimiz hazineyi yağmalarken, vatandaş KPSS'den yüksek not alıp sözlü sınavlarda elenirken, konut fiyatlarının en fazla arttığı illerimizde yabancılara gayrimenkul satışı yapılırken, milyonlarca vatandaşımız yoklukla, yoksullukla mücadele ederken, 3-5-9 maaş alanlar varken, vatandaşlarımızın sesi olacağız. Bunlarla mücadele edeceğiz.” dedi. 


 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —