11007,37%0,81
42,52% 0,07
49,55% -0,06
5743,85% -0,15
9322,75% 0,27
İpsala- Enez Karayolu Bu Yıl Ulaşıma Açılacak...
Hasret bitiyor..İpsala ve Enez İlçelerini Birbirine Bağlayacak Olan Karayolu, Bu Yıl Ulaşıma Açılacak..
Edirne'nin Enez ve İpsala ilçelerini birbirine bağlayacak olan karayolu, bu yıl ulaşıma açılacak. Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, yaptığı açıklamada, çalışmaları süren yolun bu yıl içinde hizmete gireceğini belirtti.
Yolun ulaşıma açılmasının Enez ve ipsala için çok önemli olduğunu ifade eden Çayır, ilçenin geleceğine yönelik yeni projelerin peşinde olduklarını kaydetti.
Çayır, 'Yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Enez-İpsala arasındaki 38 kilometrelik karayolu, bu yıl hizmete açılacak. Yolun açılması ile birlikte Enez ve Saros Körfezi'ne ulaşım daha rahatlayacak. Enez Limanı ile ilgili yeni projeler gündeme gelecek' dedi.