Tarih: 09.06.2022 19:45

İPSALA'NIN TİMSAHLARI

Facebook Twitter Linked-in

MERT SOYLU/ ÖZEL HABER 
İpsala ilçe merkezinde son yıllarda spor alanında devrim niteliğinde çalışmalar yapılıyor.
Bunun en büyük örnekleri arasında İpsalaspor'un Bursaspor Spor Okulu olarak görülüyor. İpsala’da yaşayan gençlerin önünü açan en büyük proje olarak ilçede geleceğini kurtardılar. Projeye İpsala Belediyesi ve Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’da büyük destek veriyor.
İpsalaspor'un Bursaspor Okulu’nun başında İpsala damadı olan Gürkan Bayraktar ve uzun yıllardan bu yana  İpsala’da öğretmenlik yapmış olan antrenör Osman Erden yer alıyor.
İPSALA'DA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORLAR
İpsala’da sporun gelişmesinin öncülleri İpsala’nın tek spor kulübü, olan İpsalaspor ve  İpsalaspor Bursaspor Spor Okulu olarak yer alıyor.
Son aylarda yapılan çalışmaların meyvesi verilmiş durumda. Özellikle 80’e yakın genç spor okulunda eğitim görüyor. İpsala ilçe merkezinden  hariç köylerden futbol okuluna bir çok  yıldız adayı akın ediyor.
Futbol dışında Türkiye'de  son yıllarda en çok spor dalları arasında destek gören ve bir çok başarı elde ettiğimiz voleybol okulu çalışmaları yürütülüyor.  Voleybol’da çalışmalar yeni başlasa da burada başarının en kısa zamanda geleceği kesin gözü ile bakılıyor. Futbol,voleybol dışında  İpsalaspor’un bisiklet branşını aktif hale getirmesiyle bir çok bisikletçi İpsala’nın adını duyuruyor.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —