Tarih: 04.09.2015 19:52

İPSALA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

İPSALA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ AÇILDI

İpsala Sosyal Güvenlik Merkezinin resmi açılışı,2 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 14:30 gerçekleştirildi. Açılış törenine, Edirne Valisi Dursun Ali ŞAHİN, AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin EMİR, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hayrettin KARBUZ, İpsala Kaymakamı Eyyüp ÖZDEMİR, İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN, Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Kamu Kurumu Yöneticileri, Çevre İllerin Sosyal Güvenlik İl Müdürleri, Basın Mensupları, Sosyal Güvenlik Kurumu Çalışanları Ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Açılış konuşmasında; “ SGK olarak toplumun güvenine sahip vatandaş odaklı hizmet anlayışı içinde, Türkiye’nin dört bir yanında İl Müdürlükleri ve sosyal güvenlik merkezleriyle birlikte vatandaşların tamamına hizmet vermekteyiz. Bu günden itibaren İpsala ve Enez ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımız SGK (sosyal güvenlik) hizmeti almak için saatlerce yol gitmek zorunda kalmayacaklar diyen Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hayrettin KARBUZ, “Yeni Türkiye’nin SGK ile değişen yüzünü hemen hemen her yerde gördüğümüz gibi bundan sonra İpsala ilçesinde göreceğiz. Bu vesile ile vatandaşlarımıza hatırlatıyorum; genel sağlık sigortası yapılandırmasında son aylara girildi İpsalalılar bu fırsatı kaçırılmamalı.” Dedi.

Edirne Valisi Dursun Ali ŞAHİN, açılışta yaptığı konuşmada,  “Ülkemizde 517. Şubeyi açıyoruz. Evet, 517 güzel bir rakam, Doğu’dan Batı’ya çizildiğinde, Keşan, Uzunköprü ve İpsala’da yeni binanın hizmete girmesi SGK’daki büyük gelişmenin sonucu. Bu gün artık, hizmet vatandaşın ayağına gidiyor. Bu, son derece önemli bir konu. O insanı yaşatmak için onun yanında olmak lazım. İşte bu yanında olmayı 10 senedir 15 senedir sürdüren değerli yetkilileri şimdiden kutluyorum. Sosyal devlet işte budur. Sosyal devlet, sadece tek şemsiyenin altında toplanan ve sosyal kuruluşlarıyla halkına hizmet eden bir devlet. İşte, bu devletin hizmetinin bir sonucu burada sizinle beraber ilimizde üçüncüsünü açmanın huzuru içerisindeyim.” Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —