Tarih: 24.02.2015 19:05

İŞTE GERÇEK RAFET SEZEN BU!!!

Facebook Twitter Linked-in

İŞTE GERÇEK RAFET SEZEN BU!!!

Hepimizin bildiği gibi; AK Parti İl Başkanı ve Trakya Birlik Genel Başkanı olarak girdiği Trakya Birlik Delege seçimlerinde CHP ile yaptığı gizli işbirliğine rağmen Edirneli Üretici Ortakları tarafından delege seçilmeyerek cezalandırılan AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen, yeni birlikler yasasındaki boşluklara sığınmıştı.  

Edirneli üretici ortaklarının desteğini alamayıp delege olamayan AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen bu seferde yasalardaki boşluktan faydalanarak ve de elindeki her imkânı (Siyasi, Beşeri, Trakya Birlik Genel Müdürlüğü gibi) sonuna kadar kullanarak rakibinin liste kurmasını engellemiş ve Trakya Birlik Yönetimine Edirnelilere rağmen kendini yüksek okul kontenjanından seçtirmişti.

Delege seçimlerinde Edirne halkından bir türlü alamadığı desteği, AK Parti İl Başkanı olarak kendisinden hiç esirgemeyen Edirne Milletvekili ve Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlundan alıp; yine tek liste olarak girdiği İl Başkanlığı seçimini de kazanan Trakya Birlik Genel Başkanı ve Edirne AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen, bütün bu seçim yorgunluklarını attığı gibi seçimlerde kendisine rakip olan Av. Koray Uymazın eşi Arzu Uymazı Karacabey tesislerine tayin ederken; Arzu hanımın yıllardır yakın arkadaşı olan Aliye Meriç ve eşi Ertan Meriç’i Gaziantep’e tayin etti.

Bu arada Genel Müdür yardımcılığı görevini 2’den Tekirdağlı bir çalışan ile 3’e çıkartan Trakya Birlik Genel Başkanı ve Edirne AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen’in, kime mesaj verdiğini bekleyip hep beraber göreceğiz!

AK Parti kurulduğu günden buyana Edirne AKP de çeşitli üst düzey görevlerde bulunan Av. Koray Uymaz gibi bir AK partilinin eşini; Genel Seçimlere 100 gün kala, eşi kendisine delege seçimlerinde rakip olduğu için arkadaşlarıyla birlikte olabilecek en uzak noktalara tayin eden Trakya Birlik Genel Başkanı ve Edirne AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen; Trakya Birlik Seçimlerinde olduğu gibi; Genel Seçimlerde CHP ile gizli ittifaklar yapamayacağına göre bu tayinleri AK Partililere nasıl anlatacak (!?) bilemiyorum!!!

Öte yandan; Böyle önemli bir haberi atlayan ya da gazetelerinde yayınlayamayan yerel gazetelerimiz önümüzdeki seçimlerde “en doğru ve ilkeli haberleri biz yapıyoruz” diye nasıl vatandaşlarımızın huzuruna her sabah çıkacaklar!? Merak ediyorum!!!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —