Tarih: 11.08.2016 12:46

İŞTE İLK İCRAAT BÖYLE OLUR! TEBRİKLER SANA TABAKOĞLU…

Facebook Twitter Linked-in

İŞTE İLK İCRAAT BÖYLE OLUR! TEBRİKLER SANA TABAKOĞLU…

Trakya Üniversitesi’nde 9. dönem Rektörlüğüne seçilen Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, devir teslim töreninin hemen sonrasında eski Rektör Yener Yörük tarafından Trakya Üniversitesinin internet sitesinden kaldırılan Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafını geri getirdi.

Hizmet ettiği fikre olan sarsılmaz inancıyla…(!) “Önemli olan bilgiye ulaşmak.” Gibi içi boş bir gerekçeyle, Atatürk ve Türk Bayrağı resimlerini Trakya Üniversitesininwww.trakya.edu.tr” adresindeki web sitesinden kaldıran T Ü Eski Rektörü Yener Yörük döneminin bitmesiyle birlikte yeni rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğluwww.trakya.edu.tr” ye Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafı geri geldi.

Rektör Y Y döneminin bitmesiyle hiç vakit kaybetmeden iş başı yapan yeni Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu; Rektör Yardımcılıklarına Prof.Dr. Cem Uzun, Prof.Dr. Mümin Şahin, Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu’nu getirildiği öğrenildi.

Öte yandan, yeni Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlunun; ismi kızıyla ilgili diploma yolsuzluğuna da karışan Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Erengül Özdemir ile Genel Sekreter Yardımcısı eski polis memuru Ahmet Yence’yi görevlerinden alıp geçici olarak Üniversite kütüphanesinde görevlendirdiği ve Genel Sekreterlik görevine geçici olarak yeni rektör yardımcısı Prof.Dr. Cem Uzun’u görevlendirdiği öğrenildi.

Bizler Edirne Olay Gazetesi olarak yeni Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğluna ve ekibine başarılar diliyoruz… Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve ekibinden; eski rektör Y Y döneminde kamu ihale kanununun 21/b maddesine göre doğal afet ve salgın hastalık bölgesine çevrilen Trakya Üniversitesinin artık hocalarıyla, öğrencileriyle, ARGE çalışmalarıyla bir bilim vadisi olarak, ülkemizde ve  tüm balkanlarda aranılan bir üniversite olmasını bekliyor ve talep ediyoruz…   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —