Tarih: 13.04.2021 13:58

İYİ DE NELER OLUYOR?

Facebook Twitter Linked-in

İYİ DE NELER OLUYOR?
Hamza Yasa

İYİ Parti Edirne Belediye Meclis üyeleri, Necamettin Attay hoca ile Duygu Şener Hanımın gazetemize yaptıkları ziyarette, ülke ve ilimiz gündemini değerlendirdik. Bir saat süren sohbetimizde söz benin gayretimle, Duygu hanımın ihraç talebiyle,Necamettin hoca ile Ergun beyin tedbirli olarak İYİ Parti İl Disiplin Kuruluna sevki ile başlayan sürece geldi.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında başlayan sürecin, tüm ayrıntılarının bir kısmını şimdilik yazmamak kaydıyla anlatan Necamettin Hoca ve Duygu Hanım,Haklı olduklarını  İYİ Parti İl Disiplin Kurulu ve İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurullarınca karara bağlandığını söylediler.

Duygu Hanımın seçilmiş İYİ Partili üyeler  ile birlikte Ankara ziyaretinde yaşadıklarını ağzım açık dinledim.

Duygu Şener;  Ankara’da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmelerini bazı kişilerce engellemek istendiklerini idiaa etti! Bu konuda kendisini  telefonla arayanların; bu 'ziyaretin bir disiplin suçu' olduğunu söyleyerek , görüşmeyi engellemek için  müdahale etmeye çalıştıklarını belirtti.

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Duygu Şener’in, Edirne Belediyesi  Personel A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği ile ortaya çıkan sorunların arkasında, Edirne İYİ Parti İl Başkanlığı ile Merkez İlçe Başkanlığı arasında yaşanan sıkıntılar var gibi!

İYİ Parti Genel Merkezinde ;bir Genel Başkan Yardımcısı,bir Milletvekili, iki Genel İdare Kurulu Üyesi ile temsil edilen Edirne İl Teşkilatı iddiaa edilen sıkıntıları, çok fazla çekmez diye düşünüyorum.

Sahi; Mekez İlçe Başkanı Zafer Kaya ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Duygu Şener, Ergun Dönmez, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Erbay, Turgay Taşkın ve yirmi kişilikbir heyetin, Ankara’da Genel Başkanla  görüşmesi  nasıl bir disiplin suçu oluşturabilir!

Çok ilginç değil mi?
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —