• BIST 100

    9203,37%1,11
  • DOLAR

    39,62% 0,16
  • EURO

    45,68% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4296,95% 0,15
  • Ç. ALTIN

    6933,62% 0,33

İYİ PARTİ TEŞKİLATIMIZ EDİRNE SINIRLARINDA HAPSEDİLMEK İSTENİYOR

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Necamettin Attay,”Aradan geçen bunca süreye rağmen, şahsi hırs ve takıntıları ile partinin seçilmiş Meclis üyelerinin partiden ihraç etmeye çalışan il başkanından en azından bir özür beklememize ra?

Yerel Siyaset 2.02.2022 17:07:56 0
İYİ PARTİ TEŞKİLATIMIZ EDİRNE SINIRLARINDA HAPSEDİLMEK İSTENİYOR
Haber:Mert Soylu
Edirne Belediyesi’nin 2021 Ocak ayında yaptığı meclis toplantısında İYİ Parti Belediye Meclis üyelerinden Necamettin Attay ve Ergun Dönmez parti kararına uymayarak 'evet' oyu kullanması ve  İYİ Partili Edirne Belediye Meclis Üyesi Duygu Şener'in, Edirne Belediyesi  Personel AŞ yönetimine seçilmesi dolayısıyla İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmişlerdi.
Olayın üzerinden 1  yıl geçmesinin üzerinden sonra İYİ Parti Belediye Meclis Grubu Başkanı Necamettin Attay ve Duygu Şener, Ergun Dönmez bir basın açıklaması yaptılar. Konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
SUÇSUZLUĞUMUZ KANITLANDI
Edirne Belediyesi’nin 2021 Ocak ayında yapılan meclis toplantısında parti kararına uymayarak evet oyu veren Necamettin Attay, Ergun Dönmez ve Duygu Şener'in, Edirne Belediyesi  Personel AŞ yönetimine seçilmesi ile disipline sevk edilmemiz üzerinden 1 yıl geçti. Bu süre zarfında neticelenen disiplin kurulu kararı ile suçsuzluğumuz tescillendiğini ifade eden Necamettin Attay,” Bizlere 3 Nisan 2021 tarihinde bir bildiri yayınlayarak sonucu kamuoyu ile paylaşmış ve bizleri disiplin kuruluna sevk eden ve bu sevk kararını partinin anketli evrakı ile basın mensuplarına duyuran il başkanını gereğini yapmaya davet etmiştik” dedi.
ATTAY; İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM
Attay” Buyurun sayın il başkanı tüzüğün ilgili hükümlerine göre seçimli kongreyi toplayın ve Edirne İYİ Parti teşkilatının önünü açın. Yapılacak seçimlerde her parti üyesi aday olabileceği gibi Edirne İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı olarak adayım” dedi.
PİŞMANLIK İFADESİ GÖREMEDİK
Aradan geçen bunca süreye rağmen, şahsi hırs ve takıntıları ile partinin seçilmiş Meclis üyelerinin partiden ihraç etmeye çalışan il başkanından en azından bir özür beklememize rağmen hiçbir pişmanlık ifadesi göremediklerini dile getiren Attay,” İYİ Parti ve Meral Akşener vatandaş nezdinde büyük bir teveccüh görmekte ve oy oranı büyük bir hızla yükselmektedir. Türkiye’nin bütün illerinden teşkilat mensupları Genel başkanımızın ve yetki kurulların bu gayretine omuz vermektedir. Partililerin mevcut motivasyonlarını artırmak için genel merkeze ziyaretler düzenlenmektedir” diye ifade etti.
EDİRNE SINIRLARINA HAPSEDİLMEKTE İSTENİYORUZ
Attay,” Son kurultayın üzerinden yapılmasının üzerinden nerede ise 2 yıla yakın zaman geçmesine rağmen,  Edirne’nin pek muhterem İl Başkanı Ekrem Demir her nedense genel merkeze kendi dışında kimsenin gitmesine ve temas kurmasına izin vermemektedir. “Zaten disiplin kuruluna sevk ve gerekçelerinden biride buydu. “ Türkiye’nin bütün il teşkilatları gerek yönetim kurulu üyeleri ile gerekse ilçe başkanları ve il divan kurulu üyeleri ille defalarca Genel Başkan ve genel merkez ziyaretleri yaparken, Edirne teşkilatları tabiri caize Edirne sınırlarına hapsedilmek istenmektedir” dedi.
 İL BAŞKANIN ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ VAR
Bunun gerekçesi bizce ortadadır. Sayın İl Başkanı bir özgüven eksikliği içerisinde bulunmakta, eksik ve yetersizlikleri ortaya çıkmasın diye kendi dışında kimsenin siyasal temasta bulunmasına müsaade etmekte olduğunu dile getiren Attay,”
Edirne ilinde olanların ve yaşananların sadece kendisinin aktardığı kadarı ile bilinmesini istenmektedir. Zira “ Benden habersiz, ne ilçe başkanları ne de onun teşkilatları Ankara’ya gidebilir? Müsaade etmem. Gitse Genel Başkan ile görüştürmem” diye nutuk atmasının, en büyük ilçesinde yaşananları üzerini örtmeye çalışarak, görmezden gelmesinin, işine geldiği gibi yorumlayarak aksettirmesinin başka ne anlamı olabilir?
Ekrem Demir’in anlamadığı ve işine gelmeyen mesele şudur; İYİ Parti” ben ne dersem olacak, ben izin verirsem olur, izin vermezsem olmaz, ben yaptım oldu. “gibi soğuk savaş yıllarının günümüze miras bıraktığı siyasi söylem ve üsluptan bıkan vatandaşların, sayın genel başkanımızın şahsında insana değer veren, ortak aklı ön planda tutan, partilisi ile gönül bağı kuran bir anlayışın ürünü olarak kurulduğu ve bu doğrultuda büyüyüp yoluna devam ettiğini” ifade etti.
AK PARTİ İL BAŞKANINA NEDEN TEK KELİME ETMEDİ
Attay,”AKP Edirne İl başkanı, Genel Başkanımızın Sayın Meral Akşener’e terör iş birlikçilliğini sosyal medya hesaplarından yakıştırırken tek kelem edilmesinin sebebi nedir, çok merak ediyorum? Zira sosyal medya hesaplarını kendini göstermekten, çiçek böcek paylaşmaktan başka bir amaç için kullanmayanlarını AKP il başkanın iftiralarına karşı genel başkanını savunmalarının bir açıklaması yoktur Edirne nazarında” olduğunu dile getirdi.

 

DAVUTOĞLU EDİRNE'DE MAĞDURLARIN SESİNE KULAK VERDİ: “BU İNSANLARIN DERDİ HEPİMİZİN DERDİ ”

DAVUTOĞLU; “BUĞDAY POLİTİKANIZ UKRAYNA’YI BESLİYOR, EDİRNELİ ÜRETİCİ PERİŞAN ”

CVP İL BAŞKANI AV. BARIŞ ATEŞ “KÜRECİK VE İNCİRLİK DERHAL KAPATILSIN ”

KIRKPINAR’DA YENİ DÖNEM: YAŞ VE ÖN ELEME YOK, PUANLA KAZANMA VAR

EDİRNE'DE 43 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

KIRKPINAR’A BİR DAVET DE SAADET PARTİSİNE

BİR GÜREŞÇİNİN HİKAYESİ: SÜLOĞLU'DAN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞULA UZANAN YOL

TAHTAKALE'DEN  ÇIKAN LEZZET: CAVİDAN HANIM ’DAN UYGUN FİYATLI Çİ BÖREK!

İŞKUR’DAN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE HİBE DESTEĞİ!

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN’DAN CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL’E KIRMIZI DİPLİ MUM İLE KIRKPINAR DAVETİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KIRKPINAR ’DAN GELENEKSEL DAVET

ÇİRKİN SALDIRIYA MUHTARLAR DERNEĞİN'DEN SERT KINAMA

MEMUR GİYİM YARDIMLARI GERİ ALINIYOR: DSİ PERSONELİ İLK HEDEFTE!

H.SEZAİ IRMAK, KOBİ’LER İÇİN NTV BAKIŞ PROGRAMINDA EDİRNEYİi TEMSİL EDECEK

OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA GÜVENLİK ZAFİYETİ Mİ VAR?

YENİ MAHSUL KANOLA BORSA’DA SATIŞA SUNULDU

TBMM’DE KRİTİK ATAMA: ESKİ EDİRNE VALİSİ GENEL SEKRETER OLDU

EDİRNE BELEDİYESİ’NDE HEM ÜRETİM HEM EĞİTİM HAMLESİ

SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET EMEKÇİLERİNDEN ZAM TEPKİSİ: "ÖN GÖRÜLEN ZAM YOKSULLUK DAYATMASIDIR"

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN ’DAN KIRKPINAR MESAİSİ

EDİRNE ZİRAAT ODALARI 2025 HASAT VE BALYA BAĞLAMA FİYATLARINI AÇIKLADI

SAVAŞ ÇERKEZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ

LALAPAŞA’DA KADINLAR ŞALVAR GECESİYLE GELENEKLERİNE SAHİP ÇIKTI!

EDİRNE'Lİ EYLEM ENGİN AVRUPA ŞAMPİYONU!

EDİRNELİ EYLEM ENGİN AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA FİNALİNDE!

PARAMIZ ERİDİ GİTTİ!

EDİRNE'DE YENİ MAHSUL BUĞDAY BORSADA SATILDI

İPSALA’DAN  GÜREŞİN ŞAHA KALKIŞI: ZATİ DEMİR’DEN TARİHİ BAŞARI

EDİRNE TİCARET BORSASI'NA YILIN İLK ARPASI GELDİ

BAZ İSTASYONLARI TEHLİKE SAÇIYOR: EDİRNE'DE  SAĞLIK ALARMI!

Yükleniyor

EDİRNE'DE 43 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

CUMHURİYET TARİHİNE BİRAZ SAYGI: YÜZ YILLIK OKULU KAPATMAYINIZ!

EDİRNELİ ÖĞRENCİLER AVRUPA MUTFAKLARINDAN PARLADI: BUDAPEŞTE'DEN TEŞEKKÜR BELGESİYLE DÖNDÜLER!

EĞİTİM-İŞ’TEN PROJE OKULLARI UYGULAMASINA SERT TEPKİ: “BU BİR TASFİYE OPERASYONUDUR

EDİRNE LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLARINDAN SOSYAL MEDYADA #öğretmenimedokunma KAMPANYASI

İYİ PARTİ EDİRNE MİLLETVEKİLİ PROF. DR. MEHMET AKALIN; BİLİM GERİ PLANDA MI?

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSTAFA HATİPLER’DEN AKADEMİK YIL DEĞERLENDİRMESİ

SADUN GÜRKAN AVUKAT OLDU

MOTOKURYELERE TRAFİK EĞİTİMİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YENİ AKADEMİK KADROSU ŞEKİLLENİYOR.

LALAPAŞA’DA KADINLAR ŞALVAR GECESİYLE GELENEKLERİNE SAHİP ÇIKTI!

ETSO BAŞKANI SEZAİ IRMAK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

EDİRNE'DE ENGELLİLER HAFTASI COŞKUSU: PİKNİKTE DOSTLUK, EMPATİ VE DAYANIŞMA KAZANDI

EDİRNE GAZETESİ 63 YAŞINDA

İZZET AKKAN HAYATINI KAYBETTİ

TARİHİ CİĞERCİ BAHRİ BEY'İN (Dinar) ADI EDİRNE’DE  YAŞAYACAK.

İYİLİK KELİMESİNİN HAYAT BULDUĞU ADAM BAHRİ DİNAR

ALTUNHAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

BAKANLAR SELİMİYE ’NİN GÖLGESİNDE BULUŞTU

AGD EDİRNE'DEN BALKAN ŞEHİTLERİ VE GAZZE İÇİN ANMA PROGRAMI

ÇİRKİN SALDIRIYA MUHTARLAR DERNEĞİN'DEN SERT KINAMA

TBMM’DE KRİTİK ATAMA: ESKİ EDİRNE VALİSİ GENEL SEKRETER OLDU

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN ’DAN KIRKPINAR MESAİSİ

SAVAŞ ÇERKEZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ

EDİRNE TİCARET BORSASI'NA YILIN İLK ARPASI GELDİ

DİSK SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞ VE SINIFTA KALMIŞTIR!

BAYRAM KAHVALTISINDA BALKANLARIN SÜTLÜ BİBERİ

NUMAN KURTULMUŞ YENİDEN TBMM BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞKAN AKIN’DAN KIRKPINAR DAVETİ: KIRMIZI DİPLİ MUMLA GELENEKSEL ÇAĞRI

EDİRNE'DE KAYMAKAMLAR DEĞİŞTİ: YENİ ATAMALAR RESMÎ GAZETE’DE

EDİRNE'DE 10 YILLIK ERİŞİLEBİLİRLİK SINAVI: ENGELSİZ MECLİS SAHADA

KİTABINI “EDİRNE BASIN EMEKÇİLERİNE ” İTHAF ETTİ

KEŞFETTİĞİNİZ BU GENÇ DEĞERİ  BAŞOĞLU'NUN İNSAFINA TERK ETMEYİN VALİ BEY!

AİLEMİZİN ACI GÜNÜ

GAZETELERİ YAŞATMA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK FACİA

OTOPARKTA SİLAHLI ÇATIŞMA

SOSYETE MANAVI AYDOĞAN

KOMSER

Her İnsan Bir Hikâye“TARİHİ CİĞERCİ BAHRİ BEY ”İÇİMİZDEN BİRİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2