Tarih: 15.02.2024 08:11

İZZET BAYBURA VE EKİBİ EDİRNE SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ SEÇİMLERİNDE ADAYLAR.

Facebook Twitter Linked-in

İZZET BAYBURA VE EKİBİ EDİRNE SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ SEÇİMLERİNDE ADAYLAR.

Edirne süt üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suicmez'in, baskın bir seçim kararıyla 50 gün öne çekrek 17.02.2024 Cumartesi günü yapacağını açıkladığı Genel Kurulunda Başkanlığa aday olduğun açıklayan süt üreticisi İzzet Baybura ve ekibi; Ekip hazır, Başkan hazır, Değişim şart, Haydi bismillah diyerek yola çıktığını duyurdu.

Aday olduğunu açıklamak ve aday olursa kendisine başarılar dilemek üzere, Mustafa Suiçmez'in makamına randevu alıp giden İzzet Baybura, Mustafa Suicmez'den güncel üye listesindeki üyelerin isimlerini talep ettiğinde, Suiçmez'in 6 muhtarın yanında 'kişisel verilerin korunması kanunu gereği' üye listelerini kendisine veremeyeceğini söyleyip geri gönderildigini belirtti.

İzet Baybura bunun üzerine, köy, köy gezip Edirne Süt Üreticileri Birliğinin aktif üyelerini sorup, kendini , ekip arkadaşlarını ve projelerini anlattığını söyledi.

Dürüst, güvenilir, çalışkan ve üretken bir yönetim olacaklarını söyleyen İzzet Baybura ve ekip arkadaşları,Edirne süt üreticileri Birliği üyeleri için birçok yeni  proje ile yola çıktıklarını açıkladılar.

Edirne süt üreticileri birliği üyelerinin ürettiği sütleri en iyi şekilde pazarlanmasından, en iyi ve en kaliteli yemi en ucuza temin etmeye kadar birçok projesi olduklarını açıklayan İzzet Bayburt ve ekibi; BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ, ÜRETİCİ ORTAKLARIMIZA DÜZENLİ OLARAK ANLAŞILABİLİR HESAP CETVELLERİ İLE HESAP VEREBİLEN ELEŞTİRİLERE VE ÖNERİLERE AÇIK ŞEFFAF BİR YÖNETİM OLMAK...

-Edirne süt üreticileri birliği üyeleri takdir eder ve bizi yönetime seçerlerse ilk işimiz süt üreticilerimizin hakkı olan BANKA PROMOSYONLARININ üyelerimizin hesaplarına geçmesini sağlayacak çalışmaları derhal başlatmak olacak.

-Süt fiyatlarının arttırılması için her platformda  elimizden gelen her türlü gayreti gösterip var gücümüzle çalışacağız...

-Süt üreticisi ortaklarımızın girdi maliyetlerini düşürmek için ne gerekiyorsa yapacağız...

-Süt üreticisi ortaklarımızın ürettikleri sütleri en iyi şekilde değerlendirmek üzere, Edirne Merkez ve köylerinde yaşayan vatandaşların süt ihtiyaçlarını karşılamak için SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ SATIŞ MERKEZLERİ OLUŞTURACAĞIZ.

-Süt toplama merkezinde ve süt Birliği'nin çalışanlarının özlük haklarını iyileştirilmesi için gerekli çalışmaları yapacağız..

-Süt üreticisi üyelerimizden kopuk olmayan bir yönetim anlayışı ile üyelerimizin haklarını her noktada savunacak bir yönetim oluşturduk.

Ekip hazır
Başkan hazır.             Değişim şart

Taktir Edirne süt üreticileri Birliği üyelerinin bizyola çıktık HAYdi bismillah. Dediler.



 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —