Tarih: 03.10.2015 16:14

KABİR NURUN DAİM OLSUN NİHAL KARDEŞ

Facebook Twitter Linked-in

KABİR NUR'UN DAİM OLSUN NİHAL KARDEŞ

Edirne Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünde çalışırken yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Nihal Ada, bir süredir tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. 40 yaşında hayata veda eden Nihal Ada evli ve bir çocuk annesiydi. Güler yüzüyle kendisini tanıyanların kalbinde yer edinen Nihal Ada, zamansız ölümüyle ailesini, mesai arkadaşlarını, sevenlerini ve Edirnelileri gözü yaşlı bıraktı.

Edirne Valiliği Özel Kale Müdürlüğünde Şef olarak çalışan Nihal Ada Bir süredir Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Ölümüyle tüm sevenlerini derinden üzen Nihal Ada; Ender Ada ile evliydi. Efe Ada adında bir çocuk sahibi olan Nihal Ada Eski Sanayi Sitesi esnaflarından Nihat Ak ve Sadife Ak'ın kızıydı.

Amansız hastalığından kurtulamayıp vefat eden Nihal Adanın cenazesi, dün Cuma namazından (02 Ekim 2015) önce eski Camii musalla taşına getirildi. Eşi Ender Ada ve Ailesi Ada’nın cenazesi başında büyük bir üzüntü ile taziyeleri kabul ettiler. Daha sonra, Eski camide kılınan Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra, Acı Çeşme Mezarlığı'nda toprağa verilen Nihal Adanın cenaze törenine, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Bakanı Recep Gürkan, Vali Yardımcıları Beyazıt Tanç, Salih Altınok, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Hakan İşcan, Valilik personeli, STK temsilcileri, daire müdürleri, sınıf arkadaşları, vatandaşlar ve çok sayıda yakını katıldı.

Edirne Olay Gazetesi ailesi olarak Merhume Nihal Ada'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —