Tarih: 23.01.2015 14:38

KANUNLARI YOK SAYIYORLAR(!) EKİP OLARAK PERFORMANSI KAPIYORLAR!

Facebook Twitter Linked-in

KANUNLARI YOK SAYIYORLAR(!) EKİP OLARAK PERFORMANSI KAPIYORLAR!

15.01.2015 Tarih ve 4 Sayılı Edirne Valiliği İl Daimi Encümenliği kararı ile performans ödülü alan İl Özel İdaresi personeli şöyle sıralandı: Muhammet ÖZTÜRK, Ahmet Turan ATEŞ, Fikret AKYÜZ, Alaaddin UĞUR, Ömer Doğan ÇİMENLİK, Abdullah DOĞUTÜRKÜ, Melek İNCE, Hasan AK ve Necdet YILDIRIM… Gördüğünüz gibi ben hep olumsuz şeyler yazmıyorum! İşte üstün çalışma performanslarıyla Valimizin(!), CHP li 3 İl Genel Meclis Üyesi(!) ve kendilerine ödülü layık gören Genel Sekreter(!) ve iki yardımcısından(!) oluşan İl Encümenimizin(!!!) teveccühü ile ödüllendirilmiş personeli de köşemde yayınlıyorum!

Merak edenler için altını çizerek söylüyorum: Bu bilgiler in hepsi doğru ve bizzat Vali Beyin ıslak imzalı belgesinden alındı… Hani evrakı nereden aldığımı merak edenler için söylüyorum, şayet bu bilgilerin içinde olduğu evrak kayıpsa ve de dosyasında yoksa… Yazdıklarım doğru mu, yanlış mı diye merak edip araştırmak yerine; bu belgeleri kim sızdırdı diye arananlara söylüyorum; bu belgelerin aslı bende değil, bende yok… Yok, lakin ıslak mı, yaş mı, kuru mu bilmiyorum ama Vali Beyin imzasıyla şu an itibarıyla valilik internet sitesinde yayınlanıyor…

Gelelim birazdan okuyacağınız üstün performansların belgelerine; hepsi suretleriyle bire bir aynı… Yani ne yazıyorsam DOĞRU! Tıpkı Özel İdare Genel Sekreterliği ile ilgili daha önce yazdıklarım gibi! Yazdığım yazıların içeriğinden çok Belgelerin ve bilgilerin, bana kimler tarafından verildiğini merak edenlere(!) İlanen duyurulur!!!

Gazetemizde 4. 12. 2014 tarihli ve İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ BU SORULARIN CEVABINI BİLİYORMU? Başlıklı yayınlanan yazımda; Depreme Dayanıklılık Testinde hemen yıkılması gerekir raporu çıkan bina hangi kuruma ait ve yıkılması gereken binaya nasıl büyük tadilat yapılıyor?” Sorum üzerine… Edirne Özel İdare Genel Sekreteri Muhammet Öztürk; İstanbul AYDIN Üniversitesinin ilimiz okullarında ve Özel İdare binalarında yaptığı Depreme Dayanıklılık Tetkiklerinde C-7 derecesinde hasarlı çıkan Edirne İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri Binasındaki montolama işini hemen durdurdu! Kanunen yıkılması gereken bu bina için 8 Aralık tarih ve13392 sayılı yazıyla İstanbul Aydın Üniversitesinden güçlendirme maliyet hesabı istenmesini ve yıkılacak binaya Güçlendirme çalışması yapılması emrini verdi...

Böylece; yanlıştan dönmek yerine yanlışa kılıf uydurma işlemi başlatıldı.

Ekte sunduğum belgelerden de anlaşılacağı üzere kanunen ve teknik olarak hemen yıkılması gereken binanın güçlendirilme işi (!)yapılan davet usulü sözde ihale ile daha önce usulsüzce binaya montolama yapan firmaya verildi.

Ehhhhh yaptıkları her işe kanunları hiçe sayarak bu kadar ustaca ve korkusuzca (!) kılıf uyduran performansı gösterebilen İl Özel idaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk ve yardımcılarından oluşan ekibine de yılın performans ödülü çok görülmemeli… Değil mi?              

 Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın İl Genel Meclisi Üyelerimiz, İktidar ve Muhalefet Partileri İl Başkanları; Yazdıklarımı lütfen “tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı için” bir kontrol ediniz...

Edirne Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk ile Edirne Milli Eğitim İl Müdürü Hüseyin Özcan’ın Doktoralarını yaptıkları İstanbul AYDIN Üniversitesinin ilimiz okullarında yaptığı Depreme Dayanıklılık Tetkiklerinin elle tutulur bir yanı yoktur! 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —