Tarih: 01.07.2014 16:40

KEMAL UNAKITANIN ACI GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

KEMAL UNAKITAN'IN ACI GÜNÜ

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın 66 yaşındaki kardeşi Cemal Unakıtan, tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bir süredir Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Mide Kanseri tedavisi gören, Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın kardeşi Cemal Unakıtan dün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. Acı haberi alıp cenazeye gelen Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Eski Camide ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.  

66 yaşında vefat eden Cemal Unakıtan Emekli Öğretmendi. 2 yıl önce yakalandığı mide kanseri rahatsızlığından kurtulamayan ve tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Cemal Unakıtan; Evli ve 1 kız babasıydı.

Cemal Unakıtan'ın için dün Eski Camii de ikinci namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye, hayatını kaybeden Cemal Unakıtan'ın eşi Nilgün, kızı Nilay Unakıtan, Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve eşi Ahsen hanım ile Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Acı haberi alıp Edirne'ye gelen Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın çok üzgün olduğu gözlenen cenaze töreninde kardeşi için tabutu önünde saf tutarken gözyaşlarına hâkim olamadığı gözlendi. Cenaze namazının ardından kardeşinin tabutunu araca kadar omzunda taşıyan Kemal Unakıtan daha sonra Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in makam aracıyla Acıçeşme Mezarlığı'na gitti.

 

  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —