Tarih: 24.04.2015 13:55

KEMALİMİZİ KAYBETTİK…KALBİ DAHA FAZLA ÇEKMEDİ

Facebook Twitter Linked-in

KEMALİMİZİ KAYBETTİK…KALBİ DAHA FAZLA ÇEKMEDİ

SEVCAN KALIPÇİNDEN HABERİ;Edirne Televizyonu'nda (ETV) uzun yıllar kameramanlık yapan ve en son SGK Edirne İl Müdürlüğü'nde sözleşmeli personel olarak çalışan 38 yaşındaki Kemal Tuna, kalbine yenik düştü. Tuna'nın genç yaşta yaşama vedası basın camiasını da yasa boğdu. Tuna'nın cenazesi bugün Azatlı Köyü'nde düzenlenecek cenaze töreninden sonra köy mezarlığında toprağa verilecek.

ETV'de 2002 - 2012 yıllarında kameramanlık yapan ve en son SGK Edirne İl Müdürlüğü'nde sözleşmeli personel olarak çalışan Kemal Tuna geçtiğimiz gün Selimiye Devlet Hastanesi'ne başvurdu. EKG'si çekilen Tuna, kalp krizi geçirdiği anlaşılarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun Bakım'da tedavi altına alınan Tuna dün saat 15.00 sıralarında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayata veda eden Tuna'nın vefatı basın camiasını da yasa boğdu. Evli ve iki çocuk babası Kemal Tuna için bugün Azatlı Köyü Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek. Öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Tuna'nın cenazesi köy mezarlığında toprağa verilecek.

ETV'nin uzun yıllar yönetim kurulu başkanlığını yapan İzzet Akkan ve eşi 20'nci dönem Milletvekili Ümran Akan, kameraman Kemal Tuna'nın ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —