Tarih: 19.02.2019 18:44

KEŞAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZCANIN AÇTIĞI DAVAYI KAZANDIK!

Facebook Twitter Linked-in

KEŞAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZCAN'IN AÇTIĞI DAVAYI KAZANDIK!
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın açtığı davayı kazandık.Edirne'de Siyaset Dergimizin Ocak/2018 tarihli 12'nci sayımızda kendisine hakaret ettiğimizi iddia ederek, Dergimizin sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Hamza Yasa ile derğimize ropörtaj veren Gazeteci Neşe Tosun hakkında suç duyurusunda bulunup şikayetci olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın açtığı davayı kazandık.
2018/ 6.. Esas numarasıyla 19/02/2019 tarihinde 4. Asliye Ceza Mahkemesinde 2. celsesi görünen davada Hakim;  'atılı suçunun yasal unsurlarının oluşmadığı anlaşılmakla, Hamza Yasa ve Neşe Tosun'un ayrı ayrı BERAATLERİNE  karar verildi' dedi.
NE DİYORSAK O!
Adalet tecelli etmiş ve haklılığımız bir kez daha ortaya çıkmıştır! 
İnsanların özveri,beceri ve cesaretle yaptıkları güzellikleri nasıl haber yapıp okurlarımıza ulaştırıyorsak,insanların korkmadan ve utanmadan yaptığı olumsuzluklarıda aynı duyarlılıkla korkusuzca, tarafsız,doğru ve bütün çıplaklığı ile en hızlı bir şekilde, temel gazetecilik değerlerinden ödün vermeden haber yapıp yayınlıyoruz. Yayınlamaya da devam edeceğiz!
 O gün ne dediysek ve ne yazdıysak bu günde aynı noktadayız. 
Beraaatimizden doğan hertürlü kanuni haklarımızla Mehmet Özcan'la yasal mücadelemizi sonuna kadar sürdürüp sonuçlarını kamuoyunda paylaşacağız.
 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —