Tarih: 07.07.2018 14:09

KIRKPINAR’DA ÜNLÜ YAĞMURU

Facebook Twitter Linked-in

KIRKPINAR’DA ÜNLÜ YAĞMURU

657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenecek olan halk konserlerinde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak, Edirneliler müziğin tadına doyacak. Ali Altay, Elif Kaya,Şahin Cevizli,İntizar, Gülçin Ergül,Selda Bağcan,Mehmet Erdem ve Gülşen şarkılarıyla Edirnelilere unutulmaz anlar yaşatacaklar. 

Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan konserlerde birbirinden değeri sanatçılar Edirneliler için söyleyecek.  Sanatçılar, Saraçlar Caddesi ve Sarayiçi Konser Meydanı’nda hayranlarıyla buluşacak.

9 Temmuz Pazartesi akşamı Saat:21.00’de start alacak olan konserde ilk olarak Saraçlar Caddesi’nde  Ali Altay sahne alacak. Ali Altay’ın ardından Elif Kaya Edirneliler için söyleyecek.

10 Temmuz Salı Saat:21.00’de yine Saraçlar Caddesi’nde O Ses Türkiye ile sesini duyuran Şahin Cevizli ile İntizar sahne alacak.

11 Temmuz Çarşamba Saat:21.00’de Saraçlar Caddesi’nde Ali Altay bir kez daha Edirneliler ile buluşacak. Ali Altay’ın ardından Gülçin Ergül birbirinden güzel şarkılarla Edirnelilere muhteşem bir akşam yaşatacak.

12 Temmuz Perşembe Saat: 21.00’de ise ünlü sanatçı Selda Bağcan; Sarayiçi Konser Alanı’nda hayranlarıyla buluşacak.

Mehmet Erdem 13 Temmuz Cuma Saat:21.00’de Sarayiçi Konser Alanı’nda sevilen şarkılarını Edirneliler için söylerken;

14 Temmuz Cumartesi Saat:21.00’de Gülşen hayranlarıyla bir araya gelecek, Edirneliler Gülşen’in şarkılarıyla festival coşkusu yaşayacak.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —