Tarih: 11.08.2022 18:27

KIRCASALİH BELDESİ’NE OSB GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bir bölgenin en büyük yatırımı iş sahalarıdır.İş sahası olması ile bölgede gelişim hızlanır. Coğrafi bakımından gelişmeye en açık bölgelerden biri olan Uzunköprü Kırcasalih Beldesi’nde ciddi yatırımların girişimi yapıldı.
 
Kırcasalih Beldesi Diktaş mevkiinde 1200 dönüm arazi alana yapılması planlanan Lojistik ve Organize Sanayi Bölgesi için yatırımcılar Kırcasalih Belediyesi Başkanı Hüseyin Tütüncü ile beraber Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret ettiler.
 Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü,”Beldemize yatırım yapmak isteyen iş insanlarıyla birlikte Valimiz Sn. H. Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret ettik.Beldemize yatırım yapmak isteyen heyet sayın Valimize Beldemizde Diktaş mevkiinde yapmayı planladıkları 1200 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Lojistik Üs merkezi ve Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler sunup, yatırımlar konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Bölgemizin çehresini değiştirecek Beldemize ve Belde halkımıza kazanımlar katacak bu projenin halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —